کانال خبر رسان ( تلگرام ) سونا سازان ایران

لینک را کلیک کنید .  کانال گروه سونا سازان

گالری تصاویر سونای خشک

 

جستجوهای مرتبط با سونای خشک , سونا خشک برای لاغری , فواید سونا و جکوزی , سونا خشک خانگی , سونای بخار برای پوست افزودن این
مضرات سونا , سونا ساخت خشک , سونا خانگی , قیمت سونا بخار

خواص سونا, سونا درمانی, سونا بخار, سونا خشک 
عرق کردن یکی از روش های بی خطریست که بدن برای دفع سموم مختلف، فلزات سنگین و مواد زائد از آن استفاده می نماید، بعد از کبد و کلیه ها پوست بدن سومین عضو برای دفع مواد زائد می باشد، سونا درمانی بخش مهمی از برنامه درمانی ما در کنار سایر فاکتورها مانند تغذیه می باشد.

در زیر به اختصار خواص سونا درمانی را بررسی می کنیم.

 

1. کمک به حذف فلزات سنگین و سموم: فرایند تعرق به آرامی و بدون خطر به خارج شدن فلزات سنگین، مواد شیمیایی و سایر سموم از طریق پوست کمک می کند. مطالعات نشان می دهد بدن قابلیت آن را دارد که اکثر سموم را از طریق پوست دفع نماید، این امر باعث می شود از فشار و فعالیت بیش از حد کبد و کلیه ها جهت حذف سموم کاسته شود.
عرق کردن هنگام ورزش به اندازه و تأثیر سونا جهت حذف سموم نمی باشد زیرا هنگام ورزش فعالیت سیستم عصب سمپاتیک مانع حذف سموم می شود. همچنین با ورزش کردن انرژی زیادی صرف می شود و میزان تعرق هنگام ورزش به نسبت سونا بسیار کمتر است. ورزش مزایای خود را برای سلامتی انسان دارد اما تعرق هنگام ورزش به منظور حذف سموم خیلی موثر نمی باشد.

 

2. گردش خون و اکسیژن رسانی بهتر: سونا درمانی باعث افزایش گردش خون و اکسیژن رسانی به اندام های مختلف بدن شده و خاصیت ارتجاعی رگ ها را افزایش می دهد.

 

3. کمک به درمان عفونت ها: افزایش دمای بدن کمک فراوانی در از بین بردن باکتری ها، قارچ ها، انگل ها و ویروس ها می نماید. بسیاری از مردم دارای بدنی با دمای پایین می باشند و نمی توانند به راحتی از شر عفونت های مزمن رهایی یابند، بدن انسان هنگام ورود ویروس ها دچار تب می شود، تب و افزایش دمان بدن یک فرایند دفاعی برای از بین بردن ویروس ها و باکتری هاست، سونا درمانی نیز این مکانیزم را برای بدن در از بین بردن عوامل عفونی به وجود می آورد.

 

4. مهار سیستم اعصاب سمپاتیک: آرامش اعصاب و ریلکس بودن، گام اول در درمان تمامی بیماری هاست، سونا بدن را قادر می سازد بیشتر استراحت و خود را برای درمان و بازسازی آماده نماید. سایر مزایای سونا درمانی شامل:  کاهش درد مفاصل و عضلات، کمک به بهبود بیماری های پوستی و… می باشد.

انواع سونا:

 

سونای بخار: بنا به تجربه ما به هیچ عنوان برای درمان توصیه نمی شود زیرا بخار آب که معمولاً از آب لوله کشی می باشد دارای مواد شیمیایی مانند کلر، فلورید، فلزات سنگین بوده که از طریق پوست جذب بدن می شوند.

 

سونای خشک: تعرق در این سونا نسبتاً مناسب است، کمک به دفع سموم تجمع یافته زیر پوست، افزایش گردش خون و دمای بدن می نماید.

 

سونای اینفرارد Infrared Sauna: این سونا بیشترین خاصیت درمانی را دارد. اینفرارد بخشی از اشعه های مفید خورشید است.
برای درک بهتر خواص این سونا آن را با سونای خشک مقایسه می کنیم:

 

در سونای خشک تعرق کردن به واسطه گرم شدن هواست اما در سونای اینفرارد بدن شما گرم می شود نه هوای محیط و موجب تعرق عمیق تر شده، در سونای خشک سموم زیر پوست دفع شده حال در سونای اینفرارد بافت های بدن تا عمق 3.75 سانتی متری تحت تأثیر قرار گرفته و سمومی که در بافت های عمیق تر بدن تجمع یافته اند، دفع می شود.
مواد موجود درعرق دفع شده از بدن در هر دو نوع سونا اندازه گیری شده است و نتیجه زیر بدست آمده:
در سونای خشک 96% آب و 4% مواد زائد شامل برخی سموم و فلزات سنگین

 

در سونای اینفرارد 85-80%  آب ،20-15% فلزات سنگین، اسید سولفوریک، آمونیاک، سدیم، اسید اوریک و سموم محلول در چربی
دمای سونای خشک معمولاً بین 150 تا 200 فارنهایت است و در سونای اینفرارد بین 110 تا 140 فارنهایت که موجب می شود شما در دمای پایین تر عرق بیشتری نمایید و مدت زمانی طولانی تری را در سونا تحمل کنید.

 

توصیه می شود یک سونای اینفرارد خانگی تهیه نمایید که به درمان بیماری ها و کاهش وزن کمک شایانی می نماید اما در صورت عدم توانایی مالی می توانید از سونای خشک موجود در استخرها و سالن های ورزشی استفاده کنید. (جهت سفارش آنلاین این محصول اینجا کلیک کنید)

 

نکات مهم در استفاده از  سونا:
دو ساعت قبل از ورود به سونا از مصرف هر گونه مکمل غذایی، سیگار، الکل و مواد محرک مانند قهوه خودداری نمایید.

 

بهتر است قبل از سونا فعالیت ورزشی و بدنی انجام ندهید چون باعث تقویت سیستم عصب سمپاتیک می شود.

 

قبل از ورود به سونا یا هنگام سونا آب کافی بنوشید. (جهت مطالعه مقاله آب اینجا کلیک کنید)

 

ابتدا با 20 دقیقه ماندن در سونا، برنامه خود را شروع کنید و به مرور زمان در جلسات بعد زمان آن را به 30 الی 40 دقیقه افزایش دهید. برای شروع هیچگاه بیش از 20 دقیقه در سونا نمانید.
بعد از سونا هنگام استحمام از شامپو و صابون کم و ملایم استفاده نمایید چون منافذ پوست باز بوده و مواد شیمیایی براحتی جذب بدن می شود. می توانید قبل از سونا دوش بگیرید و از صابون و شامپو استفاده کنید و بعد از سونا فقط با آب و لیف خالی استحمام نمایید.

 

بررسی های علمی نشان می دهد  پریدن در حوضچه آب سرد بعد از سونا هیچ گونه اثر مفیدی برای بدن ندارد.

 

بعد از سونا از رفتن به داخل آب استخر بپرهیزید، در این حالت منافذ پوست باز است و کلر و سایر مواد شیمیایی و حتی عفونی براحتی جذب بدن می شود.

 

به طوری کلی توصیه می شود از رفتن به استخر(مخصوصا استخرهای عمومی) خودداری نمایید، آب استخرها سرشار از کلر و سایر مواد شیمیایی می باشد که برای بدن بسیار مضر است، در خیلی از نقاط دنیا به آب استخرها سولفات مس جهت از بین بردن باکتری ها اضافه می شود که سبب ازدیاد عنصر مس در بدن انسان می شود. (جهت مطالعه بیماری ازدیاد مس اینجا کلیک کنید)
در سونای خشک در حالت خوابیده(صورت رو به سقف) قرار بگیرید، از صحبت کردن با دیگران خودداری نمایید، سکوت یا گوش کردن به موسیقی ملایم جهت آرام سازی فکر و سیستم عصب سمپاتیک بسیار مفید است، بعد از سونا 10 الی 15 دقیقه دراز بکشید.
بهترین زمان برای سونا رفتن، شب قبل از خوابیدن یا صبح هنگام بیدار شدن از خواب است. در این 2 زمان، بدن در حالت آرامش قرار دارد و فعالیت سیستم اعصاب سمپاتیک در پایین ترین حد می باشد و فرد عرق بهتری کرده و سموم بیشتری از بدن دفع می شود.

 

به ندرت ممکن است در برخی از افراد در ابتدای آغاز سونا درمانی هنگامی که بدن شروع به حذف سموم می نماید، علائم موقتی مانند: خستگی شدید، خارش پوست، سردرد، خاطرات بد، بازگشت برخی از عفونت های قدیمی و… نمایان شود، که به مرور زمان از بین خواهند رفت.

 

برچسب ها:

خواص سونا, سونا درمانی, سونا بخار, سونا خشک

 

 

WhatsApp us