دکوراسیون رستوران
همانطور که میدانید این روزها نام مکدونالد همه جا پیچیده و این نه بخاطر کیفیت خوب همبرگرهای خوشمزه ان است بلکه بدلیل پایین بودن حقوق کارمندان این فست فود زنجیره ای بزرگ ، کارمندان این مجموعه در حال اعتصاب و تظاهرات هستند .
در پی این خبر گروه دکوراسیون و هنر ایران زمین تصمیم به درج خبری متفاوت با عنوان ؛ چگونه دکوراسیون و طراحی برند و نمای این مجموعه باعث موفقیت رستوران مک دونالد شده ! گرفتیم .
رشد پدیده ای به نام مک دونالد
موقعي که ری کراک به محل رسيد خيلي تعجب کرد زيرا صف طولاني براي خريد همبرگر ايجاد شده بود و او ميزان بازار همبرگر را 250 هزار دلار تخمين زد . علاوه بر آن، او تحت تاثير سرعت انجام کار و تميزي محيط کار قرار گرفت. مک دونالد همبرگر معمولي را به قيمت 15 سنت می فروخت .
چيپس ها همواره ترد و تازه زير گرمکن برقی قرار داشت. مشتريان زيادي وارد و خارج شده و به هيچ گونه وسايل و ملزومات زياد نياز نبود .
استراتژی :
در اين راستا يک دستورالعمل 350 برگي استاندارد براي تهيه غذا و استفاده از تجهيزات و امکانات وجود دارد . مثلاً در اين دستورالعمل تاکيد شده است که هرروز درب ها دوبار شسته شود . حتي براي پوشيدن لباس کارکنان و نحوه نگهداري موها، استاندارد وجود دارد و کارکنان مرد بايد سر خود را همانند سربازان تا حد معين تراشيده و کفشهايشان را واکس بزنند تا براق شود. زنان بايد کفش تيره و پاشنه کوتاه، توري سرپوشيده و آرايش مختصر داشته باشند و همگي موظف به استفاده از يونيفورم يکسان هستند .
نحوه پخت غذا کاملاً استاندارد است. يک پوند (حدود 454 گرم) گوشت بايد کمتر از 19 درصد چربي داشته باشد و عرض همبرگر حدود 3/5 اينچ (2/54 سانتي متر) باشد و در هر همبرگر نبايد بيش از يک چهارم اونس (حدود 30 گرم) پياز مصرف شود. مدت زمان نگهداري غذاي پخته شده توسط اداره مرکزي مشخص مي شود . مثلاً چيپس هفت دقيقه، همبرگر 10 دقيقه، قهوه 30 دقيقه بعد از انقضاي مدت غذا بايد دور ريخته شود. بازرسان شرکت دائماً اين موارد را دقيقاً بررسي مي کنند تا غذاها با کيفيت يکسان عرضه شود .
مک دونالـــد تبليغ سنتي تلويزيونـي صبح های روز شنبه را ادامه مي دهد و معتقد است که به دنبال اين تبليغ يکي از بچه ها ، خانواده را وادار مي کند که غذا را در بيرون صرف کنند. علاوه بر تبليغ، مک دونالد گروه ديگري را نيز تشکيل داده است که تحت عناوين مختلف نظير روز کودک و يا از طريق شهربازيها و يا مسافرتهاي تفريحي و استفاده از غذاي مک دونالــد براي ناهار نسبت به جاري ساختن ايده هاي تبليغی پيچيده فعاليت کنند .
رشد مک دونالد
مديريت در گزارش سالانه 1995 واقعاً مباهات داشت زيرا فروش و سود کماکان ادامه داشته و حتي شتاب گرفته است. شرکت 2400 رستوران جديد در سال 1995 و 1800 رستوران جديد در سال قبل از آن در اطراف جهان داير کرد .1997 که دوسوم آنها در خارج از امريکا خواهد بود، داير کنيم. به عبارت ديگر، ما بيش از شش رستوران در روز در سال 1995 افتتاح کرديم و در نظر داريم در سال آتي هشت رستوران در روز داير کنيم. امکان رشد ما خيلي زياد است زيرا هر روز 99 درصد جمعيت جهان، هنوز مک دونالد نمي خورند .
مديريت شرکت صف طويل را که در روز افتتاح در شعبه هاي خارج تشکيل مي شد، قدرت مک دونالد معني کرد و اعلام مي کند که نگراني ما مواجه شدن با تقاضاي زياد است. مثلاً ما در چين، 65 رستوران مک دونالد داريم که بايد به 1/2ميليارد نفر سرويس دهند. شرکت در پايان 1995 تعداد 7012 شعبه در 89 کشور جهان و منجمله 1482 شعبه در ژاپن دارد.
همبرگر گوسفند براي هند
گوشت برگرهاي رستوران مک دونالد در هند به لحاظ رعايت احترام اکثريت هندو به گاو، از گوشت خالص و 100 درصد گوسفند تهيه شده و به احترام اقليت مسلمان نيز گوشت خوک استفاده نمي شود .خام خواران نيز مي توانند از ساندويچ هاي نباتي MC NUGGETS استفاده کنند . اين حرکتها منطبق با محيط و باورهای عمومی تحت عنوان هندی کردن جمعيت زياد – از خانواده ها – سيک ها و جوانان غرب زده را سيل وار به رستوران سه طبقه کشاند. انتقادگران مهاجم نيز وجود دارد .مانگا گاندی از نزديکان اينديرا گاندي نخست وزير فقيد هند ، در حمايت از حيوانات گفت : من مخالف مک دونالد هستم زيرا آنها بزرگ ترين قاتل گاو در جهان هستند . ما قاتل گاو را در هند لازم نداريم . اما مشتريها اعتنايي به اين حرفها نکرده و هنديهاي طرفدار ادويه، فقط از کم بودن گوشت ساندويچ شکايت دارند. دومين رستوران مک دونالد بعد از دهلي، در بمبئي داير شد و در اولين روز به 12 هزار نفر سرويس داد .
عوامل شکست ناپذيري مک دونالد
- منو و غذاي ساده با کيفيت يکسان و هماهنگ در هزاران شعبه؛
- تعيين معيار و استاندارد براي تمام جنبه هاي عملياتي و نظارت مستمر بر ارائه خدمات، تميزي و پاکيزگي؛
- صميميت کارکنان علي رغم انبوه مشتريان و استفاده از تجهيزات انتقال غذا؛
- تبليغات سنگين به ويژه براي خانواده ها و بچه ها؛
- تشخيص محورهاي مناسب تبليغ در بازار يعني خانواده و بچه ها و جلب رضايت آنها با ارائه غذاي باکيفيت به قيمت مناسب در بهترين محلهاي شهر؛
در پايان 1996 برخلاف عمليات داخل آمريکا، عمليات خارجي موتور اصلي رشد شرکت محسوب شد و 47 درصد از فروش 30 ميليارد دلاري و 54 درصد سود را به دست آورد.
منبع: creativity.ir
مطالب مرتبط با موضوع دکوراسیون رستوران :
- بهترین انواع چوب برای میزهای رستوران در سال 2022 به همراه اندازه و موادمیزهای رستوران یکی از مهم ترین جنبه های رستوران شما هستند . مشتریان شما نمی توانند ، بنشینند و غذا بخورند اگر میزی برای نشستن وجود نداشته باشد . خوشبختانه ، میزهای چوبی جامد ما در اشکال ، اندازه ها ، رنگ ها و سبک های مختلف عرضه می شوند
- ایده های طراحی کافه کوچک, ایده برتر و ایده های طراحی کافه کوچکحتی با وجود فضای محدود و پلان ضعیف و ناقص در یک پروژه می توان ایده های خاص و جالب را اجرا کرد . دکوراسیون کافه و رستوران از نظر جذب و پیشرفت یک مجموعه بسیار مهم و تاثیرگذار است
- پله و طراحی رستوران واقع در استراسبورگ فرانسه, دکوراسیون رستورانپله چوبی سبک مدرن این مجموعه یک رستوران باز و مدرن را ارائه میدهد , امروز ما به کشف یک تفسیر مجدد از طراحی مدرن فرانسه را در مکانی سرشار از قدمت و تاریخ می پردازیم . استراسبورگ یک شهر فرانسوی است این شهر در مرز آلمان است که بهترین نمونه از تجربه شهری در… خواندن بیشتر: پله و طراحی رستوران واقع در استراسبورگ فرانسه, دکوراسیون رستوران
- طراحی دکوراسیون چوبی رستوران، میز باردکوراسیون رستوران، دکوراسیون رستوران چوبی، طراحی دکوراسیون رستوران،
- میز و صندلی های دوست داشتنی رستوران های بروز جهاناین میز و صندلی لهستانی متعلق به رستوران صورتی مامان واقع در فرانسه شهر پاریس است، به نظر شما این مدل های جدید و منحصر به فرد، دوست داشتنی نیستند.
- دیزاین کافه رستوراندیزاین کافه رستوران الان بیشتر کافه ها دیوار کنار دست مشتری را دو جداره کار میکنند. فضایی برای دسترسی به برق، شارژر و..امروزه زیبایی در کنار کارایی زیبا است و شما میبایست به نیاز کاربرانتان توجه کنید.