سبک اکلکتیک ( التقاطی ) در دکوراسیون منزل

ایده های منحصر بفرد در سبک های مختلف دکوراسیون داخلی منزل

سبک اکلکتیک ( التقاطی ) در دکوراسیون منزل

سبک اکلکتیک ( التقاطی ) در دکوراسیون منزل

 

سبک اکلکتیک یا التقاطی ترکیبی از سبک‌های مختلف، رنگ‌ها، بافت‌‌ها و طرح‌های مختلف است. در واقع ترکیب و هماهنگی میان چیزهای مختلف از سبک‌های متفاوت به منظور ایجاد دکوری واحد.

سبک اکلکتیک
آشنایی با سبک اکلکتیک

تقریبا محدودیتی در این نوع سبک نیست و این سلیقه است که تعیین می‌کند از چه چیزهایی در دکوراسیون استفاده شود. از آن جا که این سبک، ترکیب موارد مختلف در یک اتاق یا یک خانه است، اشیاء و وسایل باید خیلی خوب با هم هماهنگ باشند و یا تضاد خوبی ایجاد کنند.

این سبک خسته‌کننده و محدود نیست و دست دکوراتور در اجرای آن باز است. مهم آن است که بدانید چه چیزهایی به هم می‌آیند.

دکوری که شامل اجزاء جورواجور است اما میان این سبک و درهم برهمی مرز وجود دارد.

تنها قانون این سبک، سازگاری و هماهنگی است. اجزاء مختلف‌‌‌‌‌‌‌ِ به کار رفته، در نهایت باید تصویر واحدی ایجاد کنند.

سبک اکلکتیک هماهنگی میان تضادهاست. این سبک را در خانه خود تجربه کنید. با کمک رنگ و طرح و کانون توجه، همه چیز را به هم گره بزنید. مکانی ایجاد کنید که ترکیبی از دوره‌ها و فرهنگ‌ها با رنگ‌های مکمل، الگو و بافت گره بخورند.

سبک اکلکتیک زمانی عملی است که از ارکان طراحی آگاهی داشته و از ادغام آن‌ها برای ایجاد طرحی واحد استفاده کنید. این 5 رکن عبارتند از: خط، رنگ، بافت، حجم و فرم.

اتاقی که می‌خواهید به این سبک طراحی کنید را به عنوان اثری هنری در نظر بگیرید که شامل این 5 جزء باشد تا سبک دکوراسیون شما خاص و منحصر شود.

دوستداران این سبک کسانی هستند که علائق خود را آزاد می‌گذارند. اکلکتیک مناسب کسانی است که تنوع‌طلبند. مثلا اگر دوستدار شلوغی سبک آسیایی و آرامش سبک معاصرید، این دو را ادغام و سبک خاص خود را بوجود آورید.

یا مبلمان جدید را کنار سنتی یا آنتیک را با مدرن قرار دهید.

به دنبال پیدا کردن راهی برای ارتباط دوست داشته‌ها و موارد مختلف باشید.

منابع :

http://www.interiorholic.com، http://www.decoratingsecrets.net

منبع : وبسایت همشهری انلاین http://hamshahrionline.ir/details/191308/Lifeskills/tips

زندگی > مهارت‌ها – همشهری آنلاین- ندا شریف:

در سال ۱۸۴۶ مجادله ی بین دو سبک نئو کلاسیسیسم و نئو گوتیک به اوج شدت خود رسیده بود. که به پیروزی هیچکدام از این دسته‌ها منجر نشد و از آن زمان به بعد اکثر معماران نه تنها از سبک کلاسیک و گوتیک استفاده کردند بلکه سبک‌های رمانتیک، بیزانس، مصری، عربی و رنسانس را هم بکار گرفتند. از این طریق بود که مکتبی که با نام اکلکتیزم مشهور است بوجود آمد. مکتبی که هسته ی آن در مکتب‌های نئوکلاسیک ورمانتیک نهفته‌است. شناخت بهتر سبک‌ها و بناهای کشورهای متفاوت، رواج مکتب اکلکتیزم را تسریع کرد.

از نظر فلاسفه هریک از این مکتب‌ها دنباله ی مکتب پیشین بوده، دارای ارزشی متساوی هستند و جمع کثیری از آنان تئوری‌هایی بر این پایه وجود آورده‌اند.

هگل سعی می‌کند سلسله مراتب سبک‌های متفاوت را بصورت یک گفتمان و دیالکتیک حل کند. وی این مکتب‌ها را سلسله‌ای از تز، آنتی‌تز و سنتز می‌داند و چون مکتب اکلکتیزم را نتیجه ی برخورد سبک‌های متفاوت می‌داند، آن را توصیه می‌کرد.ولی در عمل از اکلکتیزم بصورت ناخوشایندی استفاده شد .

التقاط گرایی

[eclecticism] [هنرهای تجسمی] شیوه ای در هنر که تلاش دارد بهترین را از هر شیوه و سبکی اقتباس کند .

مکتب التقاطی

در سال ۱۸۴۶ مجادله ی بین دو سبک نئو کلاسیسیسم و نئو گوتیک به اوج شدت خود رسیده بود. که به پیروزی هیچکدام از این دسته ها منجر نشد و از آن زمان به بعد اکثر معماران نه تنها از سبک کلاسیک و گوتیک استفاده کردند بلکه سبک های رمانتیک، بیزانس، مصری، عربی و رنسانس را هم بکار گرفتند. از این طریق بود که مکتبی که با نام اکلکتیزم مشهور است بوجود آمد. مکتبی که هسته ی آن در مکتب های نئوکلاسیک ورمانتیک نهفته است. شناخت بهتر سبک ها و بناهای کشورهای متفاوت، رواج مکتب اکلکتیزم را تسریع کرد.
از نظر فلاسفه هریک از این مکتب ها دنباله ی مکتب پیشین بوده، دارای ارزشی متساوی هستند و جمع کثیری از آنان تئوری هایی بر این پایه وجود آورده اند. هگل سعی می کند سلسله مراتب سبک های متفاوت را بصورت یک گفتمان و دیالکتیک حل کند. وی این مکتب ها را سلسله ای از تز، آنتی تز و سنتز می داند و چون مکتب اکلکتیزم را نتیجه ی برخورد سبک های متفاوت می داند، آن را توصیه می کرد.ولی در عمل از اکلکتیزم بصورت ناخوشایندی استفاده شد..Wiki: مکتب_التقاطی

 

 

WhatsApp us