[ad_1]
برخی سبزیها را نباید در یخچال قرار دهید
یخ گوشت را در یخچال آب کنید
برای له کردن سیب زمینی از مخلوط کن استفاده نکنید
مخلوط کن سیبزمینی له شده را چسبناک میکند. برای له کردن سیبزمینی بهتر است از یک گوشتکوب ساده استفاده کنید تا طعم و ظاهر سیب زمینی حفظ شود.
شیر را داخل در یخچال نگهداری نکنید
ظاهرا در یخچال بهترین جا برای نگهداری لبنیات است، اما در واقع دمای آن کمی بالاتر است. علاوه بر اینباز کردن در یخچال دمای آن را کم و زیاد میکند و ماندگاری شیر را کم میکند.
پاستا را هنگام جوشاندن هم بزنید
همه شما میدانید برای اینکه و هر پاستایی را نباید در آب جوش ریخت. اما این را هم باید بدانید برای اینکه در اولین دقایقی برای اینکه پاستا را در آب جوش میریزید، باید آن را هم بزنید تا به یکدیگر و ته ظرف نچسبند.
هنگام پخت در فر را باز نکنید
نان را در یخچال نگه دارید
نان باید در محیط سرد و خشک مثل یخچال نگهداری شود. فقط آن را خوب بسته بندی کنید تا بوی مواد دیگر را به خود نگیرد.
به جای نمک زیاد از سرکه استفاده کنید
به جای استفاده بیش از حد از نمک میتوانید از آبلیمو و سرکه بالزامیک، سرکه سیب یا انگور استفاده کنید. حتما سرکه را هنگام پخت تبخیر کنید.
نیمرو را در مایکروویو بپزید
پختن نیمرو ساده است، اما اگر در مایکروویو بپزید، سادهتر هم میشود. فقط یک سوراخ کوچک با چاقو یا سوزن در زرده تخم مرغ ایجاد کنید تا داخلش هم خوب بپزد. سپس ۴۵ ثانیه تخم مرغ را در مایکروویو قرار دهید.
سفیده تخم را در حالی برای اینکه گرم است، هم بزنید
برای داشتن یک بافت فوقالعاده کرم یا کیک، سفیده تخم مرغ را در دمای اتاق هم بزنید تا بهتر پف کند. همچنین دقت کنید برای اینکه سفیده و زرده را به درستی از هم جدا کنید.
نان پیتزای ترد بپزید
اگر در خانه پیتزا میپزید و میخواهید نان پیتزایتان ترد و طلایی شود باید چند نکته را رعایت کنید. روش اول این است برای اینکه قبل از اینکه مواد پیتزا را روی خمیر بگذارید، دو سه دقیقه خمیر را در فر قرار دهید. این کار خمیر پیتزا را از رطوبت موادی مثل گوجه و قارچ و خمیری شدن حفظ میکند. روش دوم این است برای اینکه خمیر را در یک سینی فر داغ قرار دهید و سپس مواد را روی آن بچینید.
از چند تخته برش استفاده کنید
شما باید حداقل دو تخته برش در آشپزخانه داشته باشید: یکی برای گوشت، ماهی و دیگری برای غذاهایی برای اینکه نیاز به پخت ندارند. چون ممکن است گوشت خام حاوی باکتریهای خطرناکی میباشد برای اینکه تنها طی پخت از بین میرود. برای اینکه تختهها را اشتباه برندارید، تختههایی با رنگهای مختلف بخرید.
مقداری از فضای شیشه را خالی بگذارید
نگهداری از مواد غذایی کار دشواری است برای اینکه اگر به درستی انجام نشود منجر به فاجعه میشود. یادتان میباشد مقداری از فضای شیشه مربا، ترشی یا و هر ماده غذایی دیگری را خالی بگذارید.
[ad_2]
Source link