[ad_1]
کنگر فرنگی
آرتیشو یا کنگر فرنگی تازه در بهار زیاد و سرشار از موادمغذی است. یک عدد کنگر فرنگی به تنهایی حدود ۲۵ درصد از نیاز روزانه شما به فیبر را همراه با مقادیر زیادی از پتاسیم، منیزیم و ویتامین ث تامین میکند. پتاسیم و منیزیم هر دو برای ساخت پروتئین، تولید انرژی و سوخت و ساز و حفظ سلامتی اعصاب و عملکرد قلب ضروری هستند. همچنین کنگر فرنگی سرشار از پلیفنول است، ترکیب گیاهی مفیدی که به عنوان آنتی اکسیدان عمل میکند. تحقیقات نشان میدهد که پلی فنول موجود در کنگر فرنگی میتواند به پیشگیری از سرطان سینه کمک کند.
مارچوبه
مارچوبه یکی از نشانه های بهار است. هر پیمانه از این سبزی بهاری تنها ۲۰ کالری دارد، اما بیش از نیمی از نیاز روزانه شما به اسید فولیک و دو برابر نیاز روزانه شما به ویتامین کا را تامین میکند. این ماده مغذی برای لخته شدن خون لازم است و به جذب کلسیم کمک میکند که برای سلامت و استحکام استخوانها ضروری است. اسید فولیک به سوخت و ساز سالم و رشد اعصاب کمک میکند بنابراین برای زنان باردار و و رشد مغز نوزاد اهمیت دارد. همچنین مارچوبه منبع فوق العاده گلوتاتیون، یک آنتی اکسیدان قوی است که به پیشگیری از انواع سرطان کمک میکند.
پیازچه
پیازچه منبع عالی مواد شیمیایی مثل کوئرستین، آنتی اکسیدانی است که به پیشگیری از بیماریهای قلبی و سرطان کمک میکند. پیازچه سرشار از سولفوریک نیز هست که تحقیقات نشان میدهد به کاهش بروز بیماریهای مزمن کمک میکند. این ترکیب سولفوریک در پیازچه خام موثرتر هستند.
نخود سبز
ریواس
ساقههای ریواس شبیه کرفس صورتی هستند، اما طعم بسیار خوبی دارند. ریواس در فصل بهار سرشار از ویتامین آ، کا و ب است. ویتامین آ برای سیستم ایمنی، پوست و چشم، ویتامین کا برای سلامت استخوانها و ویتامین ب برای حفظ سوخت و ساز سالم مفید هستند.
رازیانه
باقلا
باقلای تازه منبع فوق العاده پروتئین و فیبر است. یک پیمانه باقلا ۹ گرم فیبر و ۱۰ گرم پروتئین دارد که آن را برای ساخت عضلات و تجدید انرژی بعد از ورزش و کاهش سطح کلسترول بد کمک میکند.
تربچه
تربچه و برگ آن در فصل بهار سرشار از مواد مغذی هستند. تربچهها تند و ترد هستند و رنگ قرمز پوست آنها ناشی از رنگدانههای آنتی اکسیدانی به نام آنتوسیانین است که در پرتقال خونی، گیلاس، توت فرنگی و … هم یافت میشود. برگ و ریشه تربچه منبع غنی ویتامین ث، و برگ آن حاوی کلسیم، ویتامین کا و پتاسیم است.
نعناع
نعناع هم مثل بسیاری از سبزیجات در بهار که هوا گرم میشود سبز میشود. قرن هاست که از خواص درمانی نعناع برای مشکلات گوارشی و درمان سردرد و تهوع استفاده میشود. نعناع سرشار از منتول است، ترکیبی که التهاب را تسکین میدهد و علائم گوارشی را کاهش میدهد.
[ad_2]
Source link