چگونه مراقبت کنیم
هشدارهای استفاده از صندلی
- از آن برای غیر از نشستن استفاده نکنید ، مثلا به عنوان پله ، زیرا ممکن است واژگون شده و باعث آسیب یا جراحت شود.
- روی صندلی نایستید و یا نپرید.
- هنگام نشستن صندلی را کج نکنید.
- روی دسته صندلی یا پشتی آن ننشینید یا از آن بالا نروید.
- اگر صندلی عملکرد چرخشی دارد ، در وسط صندلی بنشینید ؛ نشستن در وضعیت ناپایدار ممکن است باعث آسیب دیدن اتصالات فلزی یا سقوط شود.
- با پوست برهنه روی صندلی ننشینید ؛ به خصوص نشستن روی مبلمان با بدن خیس ، تخریب روکش اثاثیه و مبلمان چوبی و لوازمی مانند صندلی را تسریع کرده و باعث ایجاد کپک و تغییر رنگ و لکه در آن می شود.
- از آنجا که چوب خیزران یک ماده طبیعی است ، ممکن است در برخورد با لباس ، ایجاد کرک کرده یا لباس را نخ کش نماید ؛ پس لطفا توجه داشته باشید که در صورت ادامه استفاده از آن ، ممکن است صدمه دیده و یا به لباس خود آسیب برسانید.
- لطفا توجه داشته باشید که پارچه های ساخته شده از مواد طبیعی مانند کنف و پنبه ممکن است به دلیل تعریق یا رطوبت لکه دار شوند.
- اگر میخواهید از مواد خاصی برای تمیز کار ی صندلی استفاده کنید ، باید بررسی شود که آیا چوب صندلی به آن واکنش نشان می دهد یا خیر ؛ پس از تأیید امکان استفاده از شوینده ، باید محدودیت های مرطوب شدن چوب را نیز در نظر بگیرید تا بعد از خشک شدن ، ترک خوردگی در آن ظاهر نشود.
- هنگام حمل صندلی توجه کنید که اگر آن را از روی زمین بلند نکرده و با کشیدن روی زمین آن را جا به جا کنید ، ممکن است یک یا چند پایه آن ترک خورده یا لق شود ؛ پس بهتر است برای جا به جایی صندلی ها تا حد امکان آن ها را از روی زمین بلند کرده یا به آرامی و به تدریج آن ها را حرکت دهید.
میتوانید از کاستور (چرخ) برای زیر پایه های آن استفاده کنید ( برای انواع سنگین تر) و به هر صورتی که ممکن است ، هنگام جا به جایی ، اصطکاک میان پایه صندلی را با زمین کاهش دهید (پایه ها را روی یک تکه پلاستیک سفت و صاف قرار دهید تا بتوانید به آسانی آن را هل داد یا بکشید).
هشدارهای استفاده از میز
- روی صفحه بالایی میز نایستید یا ننشینید ؛ ممکن است باعث سقوط و زمین خوردن و یا آسیب دیدگی شما شود.
- قرار دادن مستقیم یک جسم با ته زبر و خشن مستقیما بر روی صفحه بالایی میز ، ممکن است باعث تغییر رنگ یا ایجاد خراش در سطح رنگ شده میز شود.
- همچنین ، خوب نیست که به مدت طولانی مستقیما روی میز های چوبی ، وینیل (پلاستیک های نرم ) یا شیشه بماند.
- وقتی کشو بیرون است ، آن را به بالا و پایین فشار ندهید و یا اشیا سنگین را روی آن قرار ندهید ؛ زیرا ممکن است باعث سقوط یا آسیب شود.
- دست ها و انگشتان خود را از قسمت های متحرک مانند کاستورها (چرخ) و براکت های تاشو دور نگه دارید. (براکت عضوی از سازه ها است که ممکن است از چوب ، سنگ یا فلز ساخته شده باشد و بر روی دیوار نصب میشود تا وزنی را پشتیبانی یا تحمل کند)
- لطفا توجه داشته باشید که اگر بر روی کاغذ ( که مستقیم روی میز قرار گرفته است) با یک شی نوک تیز مانند قلم ، خودکار و نی خطاطی و … بنویسید ، سطح آن خراشیده می شود.
پایان قسمت دوم
گردآورنده: زهرا اکبری
کلمات کلیدی : صندلی چوبی ، صندلی ، دسته صندلی ، پشتی صندلی ، صندلی چرخان ، اتصالات فلزی صندلی ، صندلی ، روکش صندلی ، کپک چوب ، چوب خیزران ، پایه های صندلی ، میز ، میز چوبی ، صفحه رویی میز ، تغییر رنگ میز ، خراش میز ، کشوی میز ، کاستور ، چرخ ، براکت ، براکت تاشو ، شیشه روی میز ، وینیل ، لق شدن پایه صندلی ، روش درست حمل صندلی ، صندلی های سنگین ، ترک خوردن چوب ، تخریب روکش مبلمان
مقالات مرتبط با مبلمان چوبی:
- تخت خواب های حکاکی و منبت شده شکفت انگیز در دکوراسیون داخلی+ قیمت
- اجرای جزیره آشپزخانه سبک کلاسیک رنگ سفید صدفی پلی اورتان + سفارش ساخت
- یک ایده جالب و شگفت انگیز در ۲۰۲۴ برای میز کنسول دیواری با چوب گردو
- ایده ای جالب برای قفسه بندی و دکوراسیون دیوار tv در سال ۲۰۲۵
- مجری خدمات رنگ کاری چوب رنگ گردویی و سایر رنگ ها، خدمات رنگ کاری چوب