بهترین مبلمان را چگونه انتخاب کنیم

 انتخاب مبلمان

انتخاب مبلمان

امروزه میان مردم، مبلمان نه تنها یک کالای تجملاتی نیست؛ بلکه جزو کالاهایی محسوب می شود که دیگر کم کم به کالایی مصرفی تبدیل شده است؛

لوازم آشپزخانه امروزه در جوامع با حرکت به سوی مدرنیته و عبور از سنت ها تغییرات زیادی را در بین مردم خود ایجاد کرده اند؛ به گونه ای که این تغییرات باعث از بین رفتن مصرف بعضی کالاها و استفاده کردن بیشتر دیگر کالاها شده است. زمانی نه چندان دور در میان جهیزیه دختران کالاهایی از قبیل لوازم آشپزخانه آن همه از نوع ملامین یا رویی، فرش و یک سری کالاهای ساده زندگی بود؛ ولی امروزه این کالاها جای خود را به مایکرویو، یخچال ساید بای ساید، مبل، میز ناهارخوری و سرویس خواب داده و دیگر جایی برای پشتی و پتو با ملحفه سفید برای زیرانداز نمانده است.

در این میان با توجه به این تغییرات و احساس نیاز در و همچنین حجم انبوه تولید و واردات انواع گوناگون و سبک های مختلف مبلمان باعث شده تا خیلی ها بیشتر از آنکه به کیفیت و تناسب مبلمان و فضایی که می خواهند در آن استفاده شوند، توجه داشته باشند به شکل ظاهری و زیبایی آن توجه دارند.

البته زیبایی و شکل ظاهری یکی از عوامل مهم انتخاب در هنگام خرید مبلمان است و لازم است نکاتی را در نظر داشته باشند تا آنچه را که می خرید دلخواه شما باشد.

بعضی از مبل ها وقتی که روی آن می نشینید، احساس آرامش و راحتی نمی کنید که اصطلاحا می گویند آدم را پس می زند. این شکل به دلیل رعایت نکردن استانداردهای لازم در هنگام ساخت و عدم توجه به مسائل ارگونومی و اندام انسان است که مثلا ارتفاع نشیمن کوتاه یا بلند است یا زاویه دسته ها مناسب نیست و از این قبیل عیب ها. از این رو در هنگام خرید یک مبلمان بایستی روی آن نشسته و از راحتی آن از نظر سطح نشیمن، ارتفاع، زاویه دسته، پشتی و غیره اطمینان حاصل کنید.

باید هنگام خرید مبلمان با در نظر گرفتن فضای منزل یا محل کار مبلی را انتخاب کنید که با آن متناسب باشد. مثلا جهت اتاق نشیمن، اتاق خواب کودک و بزرگ سال، آشپزخانه و پذیرایی، استانداردها و اصول چیدمان متناسب با آن را رعایت کنید. به طور مثال مبلمان اتاق خواب کودک نباید خیلی حجیم و جاگیر باشد، همچنین از نظر ساخت نباید دارای لبه های تیز باشد تا برای کودک راحتی و تحرک را به همراه داشته و امکان جابه جایی آن را آسان کند.

از نظر رنگ بندی نیز بایستی دارای رنگ های شاد و اصطلاحا چند رنگ بوده تا باعث شادی کودک شود. در هنگام خرید مبلمان حتما از قبل تعدادی کاتالوگ، بروشور یا عکس مبلمان و نحوه چیدمان را بازدید کنید تا در هنگام خرید مبلمان متناسب با فضای خود انتخاب کنید. البته در کشور ما به دلیل رعایت نشدن استانداردهای ساخت و ساز در ساختمان سازی در انتخاب مدل متناسب هم دچار مشکل می شویم، به طوری که به راحتی نمی توانیم مدل مناسب فضای خود را انتخاب کنیم.

مساله دیگر در هنگام خرید مبلمان رنگ مبلمان است که اصولا بایستی از دو منظر مورد توجه باشد، یکی از نظر زیبایی شناختی و تناسب آن با محیط و دیگری از نظر نوع پوشش و مقاومت آن نسبت به عوامل محیطی از قبیل سرما و گرما، بخار آب، نور و غیره.

یکی دیگر از عوامل مهم در انتخاب مبلمان دوام و استحکام و کیفیت مواد به کار برده شده در آن است. به دلیل اینکه دانستن کیفیت مواد به کار رفته در مبلمان مستلزم داشتن اطلاعات فنی و تخصصی در زمینه صنایع چوپ و مبلمان است؛ لذا خریداران این محصولات بیشتر به شکل ظاهری آن توجه می کنند.

دکوراسیون

دکوراسیون

اما به طور کی دوام و کیفیت مبل بستگی به دو عامل در نوع مواد به کار رفته شده از قبیل چوپ، تخته خرده چوب (نئوپان) روکش طبیعی یا مصنوعی ?MDF? یراق آلات و پارچه و غیره و نوع تکنیک و روش ساخت آن و همچنین نحوه اتصال قطعات به هم دارد. شما در هنگام خرید می توانید با در نظر گرفتن مسائلی مثل دقت در نداشتن درز و فاصله در محل های اتصال، پاشیده شدن رنگ به طور یکنواخت و نداشتن شره و همچنین نبود عیب در شکل ظاهری مواد به کار برده شده از دوام و استحکام آن مطمئن شوید. ولی در نهایت خریداران چاره ای جز اطمینان کردن به گفته های فروشنده و این که کالای مورد نظر دارای کیفیت مناسب است، ندارند.

دکوراسیون

دکوراسیون

در هنگام انتخاب مبلمان علاوه بر اینکه مبل باید دارای استحکام و دوام بالا باشد، باید سبک هم بوده و وزن زیادی هم نداشته باشد. وزن زیاد مبلمان دارای چند عیب است؛ یکی اینکه اگر وزن مبلمان زیاد باشد و مدت زیادی روی فرش بماند، باعث خرابی فرش می شود. این در حالی است که در هنگام جابه جایی و حمل و نقل نیز مشکل ایجاد می کند. بعضی افراد فکر می کنند هر چه مبل سنگین تر باشد، نشانگر کیفیت بالای آن و خوبی مواد به کار رفته در آن است در حالی که می توان با استفاده از چوب های سبک و رعایت استانداردهای ساخت، مبلمانی سبک و باکیفیت بالا داشت.

http://www.aftabir.com/

WhatsApp us