۶ نکته درباره دکوراسیون آشپزخانه های اوپن
و اما بعد: …
۱) رنگی که برای کابینت ها و دیوارهای آشپزخانه اوپن انتخاب می شود باید به گونه ای باشد که لک ها را به سرعت نشان ندهد. کف آشپزخانه هم باید از جنسی باشد که به آسانی تمیز شود. نورپردازی خوب و هود مناسبی که بتواند به خوبی هوای آشپزخانه را تهویه کند نیز از ضروریات آشپزخانه های اوپن است.
۲) از گذاشتن ظروفی مثل قابلمه ها و وسایل برقی در محل هایی که از محل استقرار مبلمان قابل دیدن هستند، خودداری کنید. بهتر است قابلمه ها و وسایل برقی را درون کابینت ها جاسازی کنید.
۳) هر آشپزخانه ای ۳ نقطه حیاتی دارد؛ جایگاه مقابل گاز، ظرف شویی و میز کار یا کابینتی که اکثر کارها روی آن انجام می شود. وسایل در آشپزخانه اوپن باید به گونه ای چیده شود که فضای کافی برای حرکت و کار مقابل این ۳ نقطه وجود داشته باشد. وسایل مورد نیاز هریک از این مناطق را در اطراف همان قسمت جاسازی کنید تا مجبور به تحرک زیاد حین انجام کار نباشید. ادویه ها، روغن و قابلمه ها را نزدیک گاز و بشقاب و لیوان ها را کنار ظرف شویی مرتب کنید.
۴) حین انتخاب رنگ پرده یا رنگ کاشی یا کابینت برای آشپزخانه اوپن باید بتوانید بین آنها و سالن پذیرایی هارمونی ایجاد کنید؛ وگرنه، این منطقه از سوی افرادی که در پذیرایی می نشینند، نقطه تمرکز و توجه می شود. می توانید از پرده های حصیری یا کاغذی متحرک روی اوپن استفاده کنید تا در صورت تمایل، مانع از دیده شدن داخل آشپزخانه شوید. برای پرده و کابینت نیز انتخاب رنگ های روشن مانع از تمرکز نگاه میهمانان می شود.
۵) برای نورپردازی آشپزخانه اوپن بهتر است از نورهای مهتابی زیر کابینت برای روشن شدن میز کار استفاده کنید. نصب یک لوستر نیز برای روشن شدن کل فضا مفید است. استفاده از لامپ های هالوژن نیز به زیبایی آشپزخانه می افزاید.
۶) لازم نیست کف پوشی که برای آشپزخانه انتخاب می کنید، با کف پوش پذیرایی، یکی باشد. اگر پذیرایی شما با موکت پوشیده شده، آشپزخانه شما می تواند سرامیک باشد. اما اگر کف پوش تمام خانه سرامیک یا پارکت است، می توانید آشپزخانه را هم با همان کف پوش بپوشانید اما حتما توجه داشته باشید که فرش یا قالیچه ای که در آشپزخانه می اندازید، به خوبی روی زمین محکم شود تا روی آن لیز نخورید.