توصیه دكوراتورها برای روزهای بارانی
1. بهتر است در روزهای بارانی از پادری ضخیم و زبری در مقابل در ورودی استفاده كنید تا رطوبت، گل و خاك را از كف كفشهایتان بزداید. بهترین انوع این پادریها، آن دسته ای هستند كه حاوی یك لایه لاتكس و یا پلاستیك باشند تا به طور كامل به زمین بچسبند و مانع از حركت آن به هنگام پاك كردن كفشها شوند و همچنین این دسته از پادریها با این خصوصیات مانع از انتقال رطوبت به كفپوش هم میشوند.
2. بهتر است قبل از قرار دادن كفشها داخل جاكفشی، آنها را در مقابل منبع گرما زایی به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید تا رطو بت ناشی از بارندگی به طور كامل از بین برود، و سپس آنها را داخل جاكفشی قرار دهید، در این صورت از بو گرفتن كفش و جاكفشی پیشگیری كرده اید.
3. قرار دادن یك تكه حوله كوچك و یا دستمال نخی و یا واكسهای فوری ابری د ركنار جاكفشی این امكان را به شما میدهد كه هر رو زبه هنگام خروج از خانه كفشهایتان را تمیز كنید.
4. در این روزهای بارانی چترها از كمدها خارج میشوند و در دسترس قرار میگیرند. بهترین مكان برای چترها جالباسی نزدیك به در ورودی است تا در معرض دید باشد و فراموش نشود. البته به هنگام بازگشت به خانه همراه با یك چتر خیس، بهتر است برای مدت زمان كوتاهی آن را باز كنید و روی روزنامه ای روی زمین قرار دهید تا رطوبت آن كاملا خشك شود.
5. برخی افراد در روزهای بارانی كسل و بی حوصله میشوند، این افراد میتوانند رنگهایی مانند نارنجی، قرمز و زرد در و سایل تزیینی كوچك در جای جای خانه استفاده كنند، چرا كه این رنگها سبب افزایش هیجان، نشاط و شادی میشوند. استفاده از كوسنهایی به این رنگ و یا سفالهای رنگین كوچك در خانه در این فصل بسیار توصیه میشود.
6. در روزهای ابری و بارانی به دلیل گرفتگی هوا میتوانید در خانه از لامپهایی كه نور زرد دارند استفاده كنید، چرا كه این نور میتواند جایگزین خوبی برای نور خورشید باشد.
7. اطراف پنجرهها را درز گیری كنید، چرا كه سبب میشود رطوبت حاصل از بارندگی به دیوار داخلی مجاور پنجره سرایت نكند. همچنین درزگیریهای مناسب سبب حفظ دمای خانه و هدر نرفتن انرژی میشوند و از ورود گرد و غبار به هنگام باد و توفان جلوگیری میكنند.