دكوراسیون
از آنجایی كه در همه انسان ها میل به كمال وجود دارد. بنابراین میل به زیبایی كه خود جلوه ای از كمال است، این نیز در وجود هر انسانی یافت می شود. ولی باید این امیال را با دانسته های ذاتی و ناخودآگاهی كه همراهمان است، كامل كرد و محیطی زیبا و دل نشینی را برای خانواده ایجاد نمود.
● اتاق ها:
در این بخش به كاربری اتاق توجه كرده و بعد تصمیم بگیرید اگر اتاق فقط به عنوان اتاق خواب مورد استفاده است به نور زیادی نیاز ندارد و در این موقع برای چیدمان و رنگ آن از نظر شخصی فردی كه از آن محیط استفاده می كند جویا شد. بهتر است از كلیدهای دیمری (كلیدهایی كه نور را كم و زیاد می كنند) استفاده كرد. در كنار تخت از نوری برای كتاب خواند و در بالای میز آرایش از نوری با زاویه ۴۵درجه كه به آینه بتابد استفاده كنید. اگر در اتاق خوابتان خیاطی – نقاشی و كار با رایانه انجام می دهید باید از طرح های ساده و نور لازم بهره بگیرید. از به هم ریختگی و آشفتگی پرهیز كرده و به نظم آن اهمیت بدهید در اتاق خواب ها نباید وسایلی با اختلاف ارتفاع زیاد در كنار هم قرار بگیرند چون شكستگی زیاد بین خطوط باعث آزار می شود. (مانند قرار دادن تخت خواب درست در كنار یك كمد بسیار بلند) پوشش اتاق ها بهتر است از موكت و پاركت باشد.
در اتاق خواب كودكان از رنگهای هیجان آور پرهیز شود، ولی در عین حال شادی را از آنها نگیرید. در اتاق پسران از رنگهایی مانند آبی، سبز، زرد نخودی، در اتاق دختران از رنگهایی مانند بژ، صورتی، كاغذ دیواری با گلهای رنگی، در اتاق كودكان بهتر است از لوسترها و دیواركوب های پارچه ای یا كاغذی استفاده شود تا حادثه خیز نباشد.
● آشپزخانه :
آشپزخانه به جهت محل آماده سازی مواد غذایی و صرف آن باید دارای نوری مناسب باشد، روی اجاق گاز و سینك ظرفشویی حتماً نور وجود داشته باشد تا سایه ما مزاحم كار نشود، بهتر است در مقابل دربهای كابینت ها نور داشته باشیم تا تمام ظروف و وسایل داخل آن را به وضوح ببینیم، همچنین نورهای مخفی در زیر كابینت های دیواری هم باعث زیبایی و هم باعث رؤیت وسایل روی صفحه كابینت می شود.
اگر آشپزخانه از نور طبیعی اصلاً برخوردار نیست، حتماً از نور مهتابی و آفتابی به طور ادغامی برای روشن كردن محیط استفاده شود. در آشپزخانه تاریك از كابینت های تیره و سرامیك های تیره استفاده نكنید و بگذارید رنگهای شاد و روشن آشپزخانه را برای ما قابل تحمل كند.
در طراحی كابینت ها موارد كاربردی را كاملاً مد نظر قرار دهید. اگر فضای كافی ندارید، باید از ظروف كم كنید.
● سرویسها:
در سرویس های بهداشتی در بیشتر مواقع نور مصنوعی حاكم است و پس نور در مقابل آیینه ها و سقف سرویس ها كاربرد دارد، این نورها در عین كمك به زیبایی سرویس باعث نشان دادن پاكیزگی محیط می شود، چه خوب است در خانه دو سرویس بهداشتی باشد. در سرویس از سرامیكهای صیقلی استفاده نكنید. در سرویسهای بسیار كوچك از رنگهای سرد استفاده شده و از به كار بردن حاشیه های زیاد بپرهیزید، چون كادرها فضا را كوچك نشان می دهند. گلهای خشك و صابونهای معطر، تزئینی مناسب برای سرویسها به شمار می رود در انتخاب سرامیك دقت كنید، زیرا سرامیكهای ارزان قیمت در ابتدا نظر ما را جلب می كنند، ولی در طول زمان به علت فرسایش زودرس باعث هزینه مجدد می شوند.