خرید هاست
امروزه بسیاری از صاحبان کسب و کار تمایل به انتخاب میزبان وب خود بر اساس قیمت یا نام آن دارند.
با توجه به اینکه بیشتر شرکتهای میزبانی وب در ایران به علت عوامل نا مساعد در مراکز داده ایرانی و همچنین پهنای باند کم و هزینه زیاد برای تهیه سرورهای خود از مراکز داده های خارج از ایران مخصوصا در کشورهای آمریکا، کانادا و المان بهره میگیرند . که مهمترین ویژگی برتر نسبت به مراکز داده در ایران سرعت بالا و هزینه کمتر است.
در هنگام خرید هاست ایران باید به نکاتی توجه داشته باشید. (البته ما کمی جامع تر برسی خواهیم کرد اما رویکرد اصلی ما بیان نکاتی است که شما می بایست در هنگام خرید هاست ایران بیشتر مد نظر داشته باشید است). اولین نکته در رابطه با هاست ایران و هر نوع هاست دیگر این است که زبان برنامه نویسی سایت شما چیست و در کل شما به چه نوع هاستی از لحاظ زبان برنامه نویسی وبسایتتان نیاز دارید. برای مثال php و asp دو زبان پرطرفدار برنامه نویسی تحت وب هستند که متناسب با آن می بایست هاست لینوکس ایران و یا هاست ویندوز ایران خریداری کنید.
دومین نکته میزان منابع مورد نیاز شماست. برای مثال شما می بایست حجم تقریبی فایلهایی که می خواهید بر روی هاست خود آپلود کنید را پیش بینی یا محاسبه نمایید و پلانی را خریداری کنید که از این لحاظ با مشکل مواجه نشوید.
اما از نکات مهم خرید هاست ایران این است که معمولا قیمت پهنای باند یا ترافیک ماهیانه ی سرورهای ایران کمی بالاتر از سرورهای خارج از کشور است و اگر شما در ماه مصرف ترافیک بالایی داشته باشید این هاست ها کمی برای شما گرانتر خواهند بود.
یک نکته دیگر در مورد هاست های ایران این مساله می باشد که سرعت بارگذاری اطلاعات از سرورهایی که داخل ایران هستند برای کاربران داخل ایران بالاتر است اما این مساله برای کاربران خارج از کشور بالعکس است و اگر اکثر کاربران سایت شما از خارج از کشور سایت را بازدید می کنند ممکن است کمی سایت شما برای آنها کُند لود شود.
توجه داشته باشید که خرید هاست ایران لزوما به معنای خرید هاستی که دارای امکان بارگزاری در اینترانت ملی ایران را داشته باشد نیست و شما اگر به راه اندازی وب سایتی نیاز دارید که در اینترانت ملی لود شود می بایست قبل از خرید با شرکت ارائه دهنده ی هاست تماس بگیرید و این مساله را پرس و جو نمایید.
ما در اینجا برخی از مهمترین نکته های خرید هاست ایران را مورد اشاره قرار دادیم اما ممکن است نکات دیگری نیز وجود داشته باشد که انشالله در مطالب آینده به آنها خواهیم پرداخت.
http://www.tehranhost.com/
دانستنیها و نکات مهم برای انتخاب یک میزبانی وب و هاست خوب
توسط : محمد صادق جوان
با توجه به اینکه بیشتر شرکتهای میزبانی وب در ایران به علت عوامل نا مساعد در مراکز داده ایرانی و همچنین پهنای باند کم و هزینه زیاد برای تهیه سرورهای خود از مراکز داده های خارج از ایران مخصوصا در کشورهای آمریکا، کانادا و المان بهره میگیرند . که مهمترین ویژگی برتر نسبت به مراکز داده در ایران سرعت بالا و هزینه کمتر است.البته به علت تحریمهای کشور آمریکا علیه ایران و همچنین عدم گسترش کارتهای اعتباری بینالمللی در ایران تهیه سرور در خارج از ایران نیز با مشکلات خاص خود روربرو است. با توجه به اینکه دنیای اینترنت و وب , دنیایی مجازی و بدون دسترسی فیزیکی است و تفاوت های زیادی با دنیای واقعی دارد و اخیرا در ایران این رشته (میزبانی وب) مورد توجه کاربران اینترنت قرار گرفته و هیچ کنترلی از سوی دولت ایران صورت نگرفته قرار بر این شد با کمک دوستان اطلاع رسانی های کافی و مورد نیاز برای افزایش سطح علمی کاربران اینترنت در این رشته فراهم کنیم تا کمکی در این عرصه داشته باشیم .
در زیر نکاتی مهم و ساده برای خرید یک سرویس میزبانی وب ذکر شده است…
قبل از خرید چه کار هایی انجام بدهیم ؟
بستگی به مدل و سطح خرید میتواند یکی از دلایل زیر پر رنگ تر و مهمتر باشد .
همیشه سعی کنید از شرکت یا سایتی خرید کنید که در شهر یا استان محل زندگی شما باشد.
قبل از خرید چندین بار تلفن در زمان های مختلف به فروشنده بزنید و سوال های قبل از خرید را بپرسید . (هیچ موقع از شخصی خرید نکنید که فقط شماره ایرانسل یا تلفن همراه استفاده می کند)
اگر فروشنده دفتر فیزیکی دارد حتما چند مرتبه حضور فیزیکی در شرکت داشته باشید و در مورد سرویس هایی که ارائه میکنند سوال کنید .
همیشه به دنبال مشتری های واقعی فروشنده بگردید و کیفیت واقعی را از مشتری ها پیگیر بشوید نه خود فروشنده , زیرا هیچ فروشنده ای از بدی ها و مشکلات سرویس خود صحبتی نمی کند .
هیچ وقت یک فروشنده حرفه ای در مسنجرها به دنبال مشتری نمیگردد . خریدهایی که در مسنجر ها انجام می شود بدون پایه و اساس است و قطعا بعد از مدت کوتاهی به مشکل برخود میکنید .
در دنیای هاستینگ کلماتی مانند “بینهات” , “نامحدود” معنی ندارد . همیشه این محدودیت ها اندازه گیری می شود , بر طبق قوانین فروشنده .
همیشه قبل از خرید قوانین فروشنده را خط به خط مطالعه کنید که بعدا سرویس دهنده و شخص شما به مشکل بر نخوردید .
در صورتی که فروشنده روز ها و ساعاتی از هفته را برای پشتیبانی تایین کرده حتما سعی کنید در آن روز ها و ساعت ها مزاحم پشتیبانی شوید .
همیشه قبل از خرید اسم شرکت , اسم شخص , ایمیل , سایت , شماره حساب فروشنده را در Google سرچ کنید و سوابق آن شخص یا شرکت را در اینترنت ببینید .
همیشه تعادل قیمت بازار را بسنجنید قیمت های خیلی پرت معمولا بعدا مشکل ساز می شود .
بعد از خرید چه کار هایی باید انجام بدهیم ؟
همیشه به اندازه ای که هزینه کردیم انتظار داشته باشیم . به قول معروف : هر چقدر پول بدید آش می خورید !!!
همیشه بعد از خرید درخواست مدرک کنید مثل : فاکتور فروش , یا متنی با اعتبار با امضا یا مهر که بعدا در صورت مشکل بدون مدرک نباشید .
در صورتی که بعد از مدتی از کیفیت میزبان خود راضی نیستید هاست خود را منتقل کنید به میزبانی بهتر . همیشه پیشگیری هزینه کمتری نسبت به درمان دارد .
سعی کنید همیشه از اطلاعات سایت خود بک آپ بگیرید . بعد از خرید همیشه منتظر این باشید سرویس دهنده شما با مشکل روبرو شده است و دیگر نمی تواند به شما سرویس بدهد و حتی اطلاعات شما هم از دست رفته .
شاید بدون شک بتوان گفت رمز موفقیت یک هاستینگ و مدیر سایت , BackUP است .
اگر اطلاعات سایت شما عموما در SQL ذخیره می شود سعی کنید هر شب از SQL کپی بگیرید و به یک جای مطمئن انتقال بدید . اگر حجم کمی دارد می توانید در PC خود یک کپی نگه دارید .
اگر اطلاعات سایت شما عموما در فایل و فولدر ذخیره میشود و حجم بالایی دارد سعی کنید هاست BACKUP بگیرید و اطلاعات را هر از چند روز یا هفته یا ماه به هاست BACKUP منتقل کنید .
منبع : داوود آنلاین
امروزه بسیاری از صاحبان کسب و کار تمایل به انتخاب میزبان وب خود بر اساس قیمت یا نام آن دارند. عموما خرید هاست با کیفیت پایین به این دلیل رخ می دهد که مردم بر اساس تعریف های شنیده شده یا تبلیغات موجود در وب سایت ها به انتخاب هاست خود می پردازند. در ادامه به بیان چند معیار مهم در هنگام تصمیم گیری برای خرید هاست می پردازیم:
1. کیفیت پشتیبانی: به دنبال هاستی باشید که پشتیبانی سریع و مناسبی داشته باشد تا بتواند در مدت زمان معقولی، مشکلات احتمالی را حل کند.
2. امکان مدیریت سایت: از آنجا که شما نیاز به مدیریت وب سایت خود دارید باید مطمئن شوید که میزبان سایت شما ابزارها و نرم افزارهای مناسب را ارائه می دهد.
3. پشتیبانی نرم افزار: مطمئن شوید که چه نرم افزاری بر روی سرورهایشان نصب شده است. بعضی از هاستها اسکریپت های CGI را مجاز نمی دانند و بعضی دیگر، نرم افزاری برای پشتیبانی از ASP یا FrontPage ندارند. بنابراین مطمئن شوید که در هنگام خرید هاست خود، میزبانی را انتخاب کرده اید که تمام نرم افزارهای مورد نیاز شما را پشتیبانی می کند.
4. توسعه پذیری: میزبان وب باید قادر باشد همراه با شما رشد کند بدین معنا که در صورت نیاز به فضا و یا پهنای باند بیشتری، بتواند آن را در اختیارتان بگذارد.