کابینت آشپزخانه طراحی و طرح بندی نکات  

مطابق استاندارهای روز ایالات متحده امریکا

  1. سه عنصر استفاده ترین از یک آشپزخانه هستند سینک، اجاق گاز، یخچال و فریزر و. برای به حداقل رساندن حرکت هدر رفته، گذاردن هر به شکل یک مثلث با محیط کمتر از 18 فوت است.
  2. فر و یخچال و فریزر نباید کنار هم باشند . ماشین ظرفشویی باید در نزدیکی سینک قرار گیرد  و در صورت امکان، موقعیت سینک، زیر پنجره یا نور بالای آن باشد .
  3. درب فریزر باید طولی بیشتر از عرض داشته باشد  . کابینت بین 2 تا 4 فوت عرض، استفاده از 2 درب.
  4. استفاده از کشو نادرست که در زیر میز  ممکن نیست (به عنوان مثال، در زیر سینک) برای یک نگاه سازگار است.
  5. اجازه می دهد 18 “از فضای خالی محدوده و یا مایکروویو. ( ترجمه ناقص : به منبع مراجعه شود )
  6. اجازه می دهد 18 “از فضای ضد در کنار درب باز از یخچال و فریزر.
  7. اجازه 30 “از فضا مقابله با راست سینک، 24” به چپ
  8. فراهم می کند که عرض راهرو و یا عبور از فضای کمتر از 36 “.
  9. حداکثر ارتفاع قفسه بالای بالا ضد 42 “برای یک فرد بزرگسال به اندازه متوسط. 36” است مطلوب است.

ابعاد استاندارد دیوار کابینت

  • عمق (25 “بالا ضد عمیق) 12/1 / 4”
  • عمق (30 “ضد عمیق بالا) 15”
  • ارتفاع با 30 زیر طاق کامل “
  • قد با 42 زیر طاق “
  • ارتفاع کابینه بالا ضد بالای 18 “
  • ارتفاع کابینه بالا اجاق 24 “
  • ارتفاع بلندترین قفسه 60 “- 68”
  • عرض برای مطابقت با کابینه پایه

ابعاد استاندارد کابینت پایه

  • عمق کابینه 24 “
  • عمق شمارنده بالا (1 “همپوشانی) 25”
  • ارتفاع از کف برای مقابله با بالا 36 “
  • ارتفاع Splashboard 4 “
  • انگشت پا ارتفاع ضربه 4 “
  • انگشت پا عمق ضربه 3 “
  • عمق کشو بالا درب های کابینت 4 “

ابعاد استاندارد میز کانتر آشپزخانه ( بار )

  • کانتر بالا ارتفاع 36 “
  • طول مبارزه در هر فرد 21 “
  • عمق (صندلی یک طرفه) 15 “
  • عمق (صندلی دو طرفه) 30 “حداقل
  • برای مشکلات جسمی:
    • شمارنده بالا ارتفاع 31 “
    • تحت عرض دسترسی مقابله 30 “
    • تحت ارتفاع دسترسی مقابله 29-1 / 2 “

ابعاد استاندارد لوازم آشپزخانه

ابعاد ترین لوازم برای مقاصد مسکونی در ایالات متحده مورد استفاده در محدوده داده شده در زیر قرار می گیرند. اگرچه این ابعاد برای اهداف برنامه ریزی مفید هستند، قبل از شروع ساخت و ساز کابینه به دست آوردن اندازه گیری واقعی. به طور کلی، لوازم بزرگ مناسب طراحی شده اند در زیر 24 اینچ بالا ضد گسترده ای است.

 دستگاه ارتفاع  عرض  عمق 
 بالای کوک 2 “- 3”  12 “- 48”  23 “- 26” 
 ماشین ظرفشویی 33 “- 35”  23 “- 24”  23 “- 26” 
 مایکروویو 13 “- 18”  21 “- 30”  14 “- 22” 
 محدوده، اسلاید در 35 “- 36”  19 “- 40”  24 “- 26” 
 محدوده W / فر بالا 61 “- 68”  30 “- 40”  25 “- 28” 
 محدوده، رها در 23 “- 24”  23 “- 24”  22 “- 25” 
 هود محدوده 5 “- 8”  24 “- 72”  12 “- 72” 
 یخچال 55 “- 70”  24 “- 42”  26 “- 33” 
 فشرده ساز زباله 33 “- 35”  12 “- 15”  18 “- 24” 
 اجاق، تک 23 “- 25”  21 “- 24”  21 “- 23” 
 اجاق، دو 39 “- 50”  21 “- 24”  21 “- 23” 
 اجاق W / گوشتی 38 “- 40”  21 “- 24”  21 “- 23” 
WhatsApp us