نصب لمبه چوبی روی سقف و دیوار
در این بخش به نکات مهمی می پردازیم که باید از ابتدای کار حواسمان به آن ها باشد . برخی میگویند : روی این دیوار چوب نصب می شود و نیازی به یک پلاستر سیمان صاف و تمیز نیست !
یا اینکه چون سقف می خواهد چوب شود نیازی به یک سازه محکم و شمشه و صاف نیست و اینجا نجار زیرسازی را درست می کند !
خیر اصلا این طور نیست . حتی اگر نجار و یا نصاب دیوارکوب لمبه به شما گفت من این کار را نصب می کنم و نیازی به یک سطح محکم و صاف و شمشه نیست , شما اجازه شروع کار را ندهید . چونکه هر فضایی که زیر زیر سازی خالی بماند همانند یک افت به جان ساختمان شما است . چوب های زیرسازی و لمبه ها باید کاملا پشتشان پر باشد و هر جا خالی باشد باعث کج شدن و شل شدن سقف یا دیوار شما می شود .
اول : نکته این است که از زمان شروع به نصب هر حالتی بر روی سقف یا دیوار باشد مستقیم به سازه اصلی منتقل می شود . مثلا اگر گوشه کار شما موج داشته باشد , دقیقا همان موج بر روی سطح کار هم دیده می شود .
دوم : با هر ضربه یا لرزش بخش هایی که پشت آنها خالی است هم دچار نوسان می شوند و این لرزش ها می تواند پیچ ها و میخ ها را شل و از محکمی خارج کند .
سوم : چوب در سازه داخلی و خارجی در همه حال باید به خوبی مهار شود و گر نه دچار پیچش می شود . اگر سقف یا دیوار شما فضای خالی داشته باشد همانجا چوب شما هم دچار کجی و پیچیدگی می شود .
زیرسازی سقف کاذب
سقف ها مدل های مختلفی دارند . مانند:
سقف های بتنی که نیازی به فاصله نصب لمبه و دیوارکوب با سقف نمی باشد را می توان بصورت مستقیم چوب زیرسازی را بر روی بتن نصب و بعد از آن لمبه یا هر دیوارکوبی را نصب کنید. لازم به ذکر است زیرسازی باید کاملا صاف و از هر نظر مناسب باشند .
سقف های بتنی که نیاز دارند فاصله از آن ها رعایت شود مثلا برای عبور سیستم لوله کشی یا کوتاه کردن سقف شما باید بیش از 5 سانت را از سقف پایین تر کار کنید در این حالت نیاز است یک کلاف فلزی با مشبک های 70 در 70 ایجاد شود . می توانید از پروفیل 20*40 سبک یا 40*40 استفاده کنید .
دیوارکوب لمبه
برای ساخت زیرسازی روی دیوار سیمانی یا کچی اجرای زیرسازی فلزی برای نمای داخلی نیاز نمی باشد و نصاب ابتدا باید چوب زیرسازی خود را با فاصله حداکثر 70 سانت بر روی دیوار پیچ و رولپلاک کند و در نهایت چوب های رنگ شده بر روس دیوار زیرسازی شده نصب کند .
نصاب لمبه چوبی : نصاب به شخصی می گویند که تخصص محاسبه و نصب و راه اندازی کاری را داشته باشد . یک نصاب لمبه ابتدا باید بتواند متراژ زیرسازی و لمبه را محاسبه کند و بعد از برش کاری کاری مطابق ابعاد آن را درست و اصولی نصب کند .
چگونه لمبه و دیوارپوش را نصب کنیم : در پست های قبل مراحل نصب لمبه توضیح داده شده است اما در کل مراحل نصب شامل اندازه گیری با متر , خرید لمبه و برش آن , نصب چوب های زیرسازی بر روی دیوار یا سقف با پیچ و رولپلاک , نصب لمبه چوبی بر روی دیوار یا سقف , اجرای زهوار , روکوب و اتمام کار . اکثر نصابان حرفه ای رنگ کار خود را انجام می دهند و دیگر نیازی به مراجعه به رنگ کار نمی باشد ولی در نهایت یکی از بخش های مهم نصب , مرحله سمباده و رنگ کاری چوب است . نصب لمبه چوبی
قیمت روز لمبه چوبی : هر هفته قیمت های جدید چوب ها در سایت بروزرسانی می شود تا مشتریان ما از آن اطلاع داشته باشند . برای مشاهده قیمت ها به لینک قیمت روز لمبه مراجعه کنید .
اجرای لمبه چوبی : نصب لمبه کاری زیبا و لذت بخش است که در صورت کمی تجربه به راحتی قابل اجرا می باشد . برای انجام مراحل نصب شما نیاز به ابزار و البته مهارت استفاده از ابزار را دارید . توجه داشته باشید کار با ابزار نجاری می تواند بسیار خطرناک باشد .
آموزش نصب لمبه چوبی : آموزش نصب لمبه بصورت تئوری داخل سایت موجود است
لمبه چیست , اجرت نصب لمبه , اموزش نصب لمبه سقف , انواع لمبه چوبی , چوب لمبه دیوار کوب
نکات مهم از چه چوب هایی استفاده کنیم . مثلا برای سقف بالکن از چه نوع چوب زیرسازی و لمبه با چه ضخامتی استفاده شود .
قیمت چوب زیرسازی با ابعاد و لمبه چه قیمتی است ؟ کلیه هزینه های نصب یک دیوار یا سقف چوبی به چه صورت است .