کانتر ناهار رستورانی
همچنین بعنوان یک میز ناهارخوری هم شناخته شده است lunch counter
کانتر ناهار رستورانی
کانتر ناهار (همچنین به عنوان یک محل یا رستوران یا محلی که غذاهای مختصر وسبک را می فروشد شناخته می شود) یک رستوران کوچک، شبیه به یک رستوران، که در آن حامی نشسته بر روی یک میز در یک طرف کانتر است و مهماندار و یا شخصی که مسئول تهیه غذا را از طرف مقابل میز ، جایی که آشپزخانه یا منطقه آماده سازی غذا است.
بیشتر از این کانتر غذا خوری در رستوران های کوچک استفاده می شود . بخصوص در آمریکا , رستوران های کوچک فضایی برای غذا خوری , از این سایز میز و صندلی استفاده می شود .
این محیط از دو بخش کلی تشکیل شده است , طرفی که مشتری بر روی صندلی مینشیند و طرف دیگر که آشپزخانه و صندوق قرار دارد .
تاریخچه کانتر ناهار رستوران
تاریخچه کانتر غذا خوری رستوران ( ترجمه )
Woolworth ، یک فروشگاه زنجیره ای بود و پنجاه ساله ، اولین ناهار خوری خود را در نیو آلبانی، ایندیانا باز کرد و از آنجا سریعا گسترش پیدا کرد. شمارنده های ناهار اغلب در دیگر گروه های دیگر مانند Newberry ، SH Kress ، HL Green ، WT Grant ، McLellan یا McCrory یافت می شوند . اعضای کارکنان خرده فروشی که تمرینات ناهار را انجام می دادند، در زمان ناهار دفع می کردند. غذاهای معمولی ساندویچ های گرم و سرد (به عنوان مثال، ژامبون و پنیر ،پنیر کبابی ، BLT ، سالاد تخم مرغ )، سوپ ، پای ، بستنی از جمله sundaes ، سودا بستنی و کوکتل های شیری )، نوشابه ، قهوه و شکلات داغ.
با تشکر از توجه شما