گیلاس ماراسچیو

تاریخچه گیلاس Maraschino

گیلاس عرق البالو  ، شیرین گیلاس ، به طور معمول ساخته شده از گیلاس های شیرین رنگی مانند گونه ای از گیلاس سلطنتی  ،  Rainier و یا انواع طلا. در شکل مدرن، گیلاس ها در یکمحلول نمکی که معمولا حاوی آن هستند حفظ می شوددی اکسید گوگرد و کلرید کلسیم برای سفید کردن میوه، و سپس در یک خیس تعلیق از رنگ آمیزی مواد غذایی (مشترک رنگ مواد غذایی قرمز است FD & C قرمز 40 )، شربت شکر ، و سایر اجزاء.

گیلاس Maraschino یک عنصر در بسیاری از کوکتل هاست ، که نام مستعار “گیلاس کوکتل” را به آنها می دهد. به عنوان یک چاشنی برای دسر یا غذا ، آنها اغلب مورد استفاده برای تزئین ماست منجمد ، ژامبون پخته شده  ، کیک و شیرینی ، parfaits ، کوکتل های شیری ، یخ sundaes کرم ، و سودا بستنی . آنها بخشی جدایی ناپذیر از بستنی های آمریکایی هستند . اصطلاح ” گیلاس در بالای ” اشاره به گیلاس Maraschino در بالای ساندویچ بستنی. آنها اغلب در کوکتل میوهکنسرو شده است . آنها همچنین به عنوان همراهی با پان شیرین استفاده می شوند . گاهی اوقات گیلاس، همراه با برخی از “آب میوه” ماراسچیو، به یک لیوان کوکاکولا تبدیل می شود تا ” کیک گیلاس ” قدیمی و یا خانگی تولید شود .

گیلاس Maraschino

نمای نزدیک از گیلاس ماراسچیو , گیلاس Maraschino

نمای نزدیک از گیلاس ماراسچیو

نمای نزدیک از گیلاس ماراسچیو

آب لیمو طلوع کوکتل چاشنی زده با یک گیلاس عرق البالو

آب لیمو طلوع کوکتل چاشنی زده با یک گیلاس عرق البالو

 

منبع : ویکی پدیا 

WhatsApp us