پارفه
خواص مواد غذایی٬ غذا٬ دسر
عکس پارفه لایهای آمریکایی در اوساکا، ژاپن
خاستگاه : فرانسه
ترکیبات اصلی : شیره، تخممرغ، خامه
در فرانسه، پارافیت به یک دسر یخ زده ساخته شده از پایه شربت شکر، تخم مرغ و کرم اشاره دارد
پارفه نوعی دسر سرد است. پارفه تلفظ انگلیسی این واژه فرانسوی است. پغفه در اصل یک واژه فرانسوی به معنی « کامل» است که از سال ۱۸۹۴ به نوعی دسر سرد اطلاق شد.
این دسر در فرانسه با خامه و تخم مرغ و شیرهٔ شکر ساخته شده و در آمریکا از لایههایی چون خامه، بستنی، ژله، گرانولا، آجیلها، ماست، شربت، میوه تازه و … تشکیل شده است. با این حال پارفهای که این روزها مرسوم است تا این حد سنگین و پر و پیمان نیست.
در انگلستان پارفه به یک خمیر نرم گوشتی یا (پاته) گفته میشود که معمولاً از جگر (غذا) یا مرغ تهیه میشود و با لیکور به آن طعم داده میشود.
منبع : ویکی پدیا