روش اجرای صحیح نیم پلی استر
اصول رنگ کاری در اکثر رنگ ها و متریال ها یکسان است
شناخت رنگ پلی استر : حتما از رنگ فروش نوع پلی استر و مارک کارخانه را بپرسید . سعی کنید تینر , حلال و هاردنر را از یک مارک تهیه کنید . مراقب باشید بجای نیم پلی استر رزین پلی استر به شما ندهند .
انواع رنگ پلی استر های متداول در بازار :
1 . رزین غیر اشباع پلی استر پوست و پولیش
2 . پلی استر مجسمه سازی
3 . پلی استر ایستاده
4 . نیم پلی استر
مواد مورد نیاز جهت رنگ کاری با پلی استر :
1 . سیلر و بتونه سنگی یا هر نوع ماده ای که با رنگ شما همخوانی داشته باشد . مثالا از بتونه روغنی برای زیرسازی سطح پلی استر نمیتوانید استفاده کنید .
2 . آستر برای نیم پلی استر یا پلی استر ایستاده . خمیر رنگ برای پلی استر پولیشی .
3 . سمباده پوست دست 100 الی 2000 طلا سازی
4 . تینر مخصوص یا 12000 به بالا در زمان خرید از فروشنده درباره هاردنر , شتابدهنده و نوع پلی استر سوال بپرسید . فقط رزین پلی استر شتاب دهنده دارد .
5 . پیمانه یا سرنگ جهت اندازه گیری میزان اسید یا خشکن ( در نهایت قبل از خشک شدن تمامی لوازم را با تینر بشویید )
7 . محیط مناسب رنگ پلی استر : محیطی مجهز به هواکش ( جمع شدن گاز حاصل از ترکیب تینر و خشکن بسیار خطرناک میباشد ) , رطوبت گیر . دو نوع رطوبت گیر در رنگ کاری استفاده می شود یک برای باد خروجی از مخزن باد که با رنگ مخلوط میشود و اعمال پاشش انجام می شود و یک رطوبت گیر هوای محیط پاشش رنگ است . چنانچه رطوبت محیط پاشش بالا باشد کارایی تینر پایین می آید و رنگ با کیفیت نمی شود . دستگاه های رطوبت گیر از 30 متر مکعب در بازار موجود و 200 متر مکعب .
8 . تجهیزات جذب روغن موجود در هوای پمپ باد
9 . میز گردان باعث می شود جهت پاشش رنگ به سمت هواکش باشد و گرد رنگ در محیط پراکنده نشود .
یک رنگ کار حرفه ای اکثر لوازم خود را می سازد . این افراد حرفه ای برای کار خود و مشتری خود ارزش بسیاری قائل هستند و از ترفند ها و ابتکار عمل بالایی برخوردار می شوند . چرا که هرکاری را به روشی بهتر و با استفاده از تجربه قبلی انجام می دهند .
مراحل رنگ کاری
در ابتدا سطح کار را بوسیله سمباده مخصوص آن سطح , تمیز و عاری از هرگونه زائده یا کثیفی و بخصوص چربی کنید . مرحله اول بسیار مهم است
آموزش نیم پلی استر,نیم پلی استر,نیم پلی استر روی چوب,رنگ
داشته باشند نیم پلی استر ها از دسته رزینهای پلی استری واز شاخه پلی استرهای …
آموزش رنگ آمیزی چوب ( نیم پلی استر )
آموزش رنگ آمیزی چوب,رنگ چوب,نیم پلی استر,نقاشی چوب,رنگ کاری چوب,رنگ کردن چوب,رنگ چوب,چگونه چوب را رنگ کنم ؟
رنگ های پلی استر
پلی استر: اینرنگ از یک جزء ماده اصلی رنگ و جزء هاردنر ( سخت کننده ) تشکیل شده است و ماده حل کننده و رقیق کننده ای ندارد. این دسته از لاک های …
معرفی رنگ شفاف – سیلر کیلر – پلی استر
آموزش چگونگی پولیش درب های پلی استر :
اصول کلی و نحوه رنگ زدن و جلا دادن درب های چوبی
رنگ کاری چوپ، جهت کارهای سری وتکی با سیلر، کیلر ، لاک الکل ،پلی استر ونیم پلی استر
معرفی انواع رنگ شفاف – سیلر – کیلر – پلی استر – نیم استر. رنگ های شفاف علاوه بر پوشاندن سطح و حفاظت آن لايه شفافي را بر روي چوب به وجود …
آموزش رنگ آمیزی چوب,رنگ چوب,نیم پلی استر,نقاشی چوب,رنگ کاری چوب,رنگ کردن چوب,رنگ چوب,چگونه چوب را رنگ کنم ؟
رنگ کردن چوب
آموزش نیم پلی استر
نیم پلیستر
نیم پلی استر روی چوب
رنگ چوب , رنگ پلی استر , رنگ پلی یورتان چوب , رنگ پولیش , رنگ سیلر کیلر , رنگ نمای بیرون , رنگ فضای بیرونی , رنگ فضای داخلی , رنگ پارکت , رنگ کفپوش فضای بیرون , رنگ ضد خش , رنگ مقاوم سازی چوب , رنگ ضد حریق , پوشش رزین پلی استر پوست و پولیش آموزش رنگ پلی استر٬ انواع پلی استر٬ پلی استر پوست پوليش٬ پلی استر چوب٬ پلی استر شفاف٬ رزین پلی استر٬ رزین پلی استر براق٬ رزین پلی استر شفاف٬ رنگ پلی استر٬ قیمت رنگ پلی استر٬ لاک پلی استر٬ لیست قیمت رزین پلی استر٬ نيم پلی استر٬ پلی استر
مشخصات انواع پلی استر
انواع بسیاری از پلی استر و رزین های مختلف در بازار موجود است که سعی داریم اطلاعات آنها را گرداوری کنیم .
نیم پلی استر (لاک دو جزئی) و پلی استر سه جزعی
مشخصات محصول نیم پلی استر دو جزعی
نیم پلی استر ( لاک دو جزئی ) بر پایه الکید رزین در جزء اول و استفاده از هاردنر به عنوان یک سخت کننده مکمل و جزء دوم آن به نسبت تعریف شده به کار گرفته می شود.این محصول دو جزئی صرفا جهت نمای اصلی انواع چوب رنگ آمیزی شده تولید می گردد.
لاک نیم پلی استر را به صورت ضد حریق نیز تولید می کند.
این محصول دو جزئی صرفا جهت نمای اصلی انواع چوب رنگ آمیزی شده بر پایه الکید رزین در جزء اول و استفاده از هاردنر به عنوان یک سخت کننده مکمل و جزء دوم آن به نسبت تعریف شده به کار گرفته می شود.
حساسیت تولید این محصول به لحاظ عوارض پس از مصرف به گونه ای است که بسیاری از داشته ها چه در زمینه انتخاب و نوع مواد اولیه به کار گرفته شده و چه فضای تولید و تجهیزات و مهمتر آنکه فرموله نمودن اجزاء تولید و شناخت آن به حد کافی این شرکت را بر آن داشته تا یک فرمول بهینه شده از رزینهای اصلی را از ابتدا در اختیار داشته باشد و همواره از توان تولید یکنواخت برخوردار گردد.
این محصول در دو گونه مات و براق که گونه براق آن در فامهای سفید ، مشکی ، نقره ای ، طلایی و بی رنگ تولید و از خواصی همچون جلوه ماندگار پس از اعمال بر سطوح چوبی ، یکنواختی و تثبیت و عاری از موج بودن سطح کار، قابلیت تمیز نمودن سطوح بدون ایجاد لکه و سفیدک، سرعت خشک شدن در آب و هوای مختلف و تسهیل در سرعت کار، ضد آب و رطوبت به مقدار قابل توجه ، لطافت و نرمی مثال زدنی در نوع مات آن برخوردار می باشد.
مشخصات فنی:
دمای مورد نیاز محیط : حداقل 5 و حداکثر 45 درجه سانتیگراد
دمای لازم برای سطح : حداقل 3 درجه سانتیگراد و حداکثر 48 درجه سانتیگراد.
نسبت هاردنر به لاک : 10%
خشک شدن اولیه : 5 دقیقه در دمای 25 درجه سانتیگراد
خشک شدن عمقی : 2 ساعت در دمای 25 درجه سانتیگراد
خشک شدن نهایی : 24 ساعت در دمای 25 درجه سانتیگراد
حداقل دمای سطح : 3 درجه سانتیگراد بالاتر از نقطه شبنم
پوشش هر لیتر : 10 الی 12 متر مربع با ضخامت 50 میکرون
ژل تایم در حالت وکیوم : 8 الی 20 ساعت
بهترین زمان انبارداری : 8 ماه (در دمای 30 درجه سانتیگراد و شرایط متعارف استاندارد)
نیم پلی استر پاک لاک به صورت ضد حریق نیز تولید می شود.
نوع بسته بندی : گالن و حلب
اطلاعات درحال بروزرسانی…
با سلام .پلی استر ایستاده را چگونه میتوان نیمه براق و مات پاچید
درود بر شما راه های زیادی برای مات کردن رنگ پلی استر وجود دارد که هر کدام نیاز به تخصص و مهارت دارند . ساده ترین روش برای مات کردن پلی استر ایستاده مخلوط کردن آن با پلی استر پوست و پولیش است . به میزان ماتی که میخواهید میتوانید پلی استر پوست پولیش را با رنگ خود مخلوط کنید . ( برای جلوگیری از خراب شدن کار حتما قبل از اجرای رنگ روی نمونه اصلی آن را روی یک نمونه بدرد نخور تست کنید )