سلام
استاد فروود
تحصیل کرده رشته صنایع چوب ، چوب شناس ، معرق و منبتکار ، گره چینی ، درودگری ، نقاشی
از خانواده ای با پیشینه نجاری و هنر درودگری سنتی .
مدرس هنر سنتی و صنایع دستی ( گره چینی ، منبت ریز آباده ، معرق ، خاتم کاری و درودگری سنتی ایران )
آشنا به اصول طراحی ، auto cad , 3d max ، کورل درایو ، فتو شاپ
متولد 1355 تهران محله قلهک خیابان آبادان کوچه گل یخ پلاک 2 ( همکنون در حکیمیه تهرانپارس سکونت دارد )
سابقه کار با چوب :
از کودکی در کنار پدر کار می کرده . قدیم نجاران بعد از کار با آهنربا میخ های کف کارگاه را جمع میکردند و کسی که درکارگاه سن کمتری داشت میبایست این میخ ها را صاف و درست کند و هر اندازه ای را در جعبه مربوط به همان میخ بگذارد . در سن شش سالگی وظیفه ایشان این بود . ، از سال 1368 بعد از ترک تحصیل از رشته ریاضی فیزیک وارد هنرستان فنی قدس شدند ، از سال 1372 نزد استاد یقیش خاچاطوریان ، استاد فاضل بغدادی ، و .. در کارگاه خاچاطوریان بعنوان شاگرد مشغول بکار شد و در این کارگاه که سفارش پدرشان ( استاد علی حیدری ) به آنجا برای آموزش رفته بودند به فنون درودگری سنتی ، فرنگی سازی و… آشنا شدند . به گفته استاد فروود : در کارگاه خاچاطوریان صداقت با مشتری به معنای واقعی وجود داشت ، اکثر بوفه هایی که در آن کارگاه ساخته میشد در کشورهای عربی به قیمت های بسیار بالا فروخته میشد ، متاسفانه بعد از هجوم مردم به سمت سازه های ام دی اف و پیش ساخته کم کیفیت ، کار این کارگاه نیمه تعطیل شد .
از زبان استاد فروود
بعد از خدمت سربازی و خدمت در یگان مهندسی پادگان عباس آباد ، دوباره به کارگاه خاچاطوریان برگشتم ، اما دیگه از اون صفا و صمیمیت خبری نبود ، اجاره خانه ام در مجیدیه ماهی 65000 تومان بود و حقوق ماهیانه ای که از کارگاه میگرفتم 80000 تومان . به همین دلیل مجبور شدم برای شرکتی در خیابان دولت به نام آب فارس سونا بسازم . قبلا در کارگاه آقا یقیش سونا ساخته بودیم اما این سونا با اون سونا زمین تا آسمون فرق داشت . چوبهای لاغر مردنی و معیوب که همشون با بتونه باید ترمیم میشدند ، اما چاره ای نبود چند سالی با آقای نوبختی ( رئیس شرکت آب فارس ) کار کردم ؛ ناچارا بخاطر بدحسابی و… به یک دفتر فنی در بلوار شهرزاد رفتم و در آنجا هر کاری که به من میدادند انجام دادم ساخت آلاچیق ، آب بندی استخر ، سرامیک کاری ، جوشکاری ، ساخت درب و… چند سالی که در دفتر فنی ( فکر کنم یکتا ) خدمت اقای میر رضایی بودم و انجا هم فایده ای نداشت وقت پول دادن باید التماس میکردی تا از طلبت بتونی چندغاز بگیری …. ادامه دارد .
استاد علی حیدری ( پدر )
از سال 1336 کارگاه استاد حیدری در منطقه قلهک به وسعت 300 متر مشغول به کار بوده که توسط پدر ایشان استاد علی حیدری اداره میشد .
همکنون در کارگاهی واقع در شهرک صنعتی درودگران مشغول به فعالیت میباشد . بیشتر بر رو آموزش ، ساخت سازه های آنتیک و خاص متمرکز است .
تلفن کارگاه را درج نمیکنم زیرا احتمال تغییرات بسیار است .
هدف بعدیم راه اندازی یک آموزشگاه است تا بتونیم با کمک هنردوستان و هنرجویان سازه هایی ارزشمند تولید کنیم و به کشورهای دیگه صادر کنیم .