Should and should wellness
باید ها و نبایدها در خوردن غذا برای سلامتی انسان
-هیچ گاه در حین غذا خوردن،آب نخورید.آب زیاد،آنزیمهای گوارشی را رقیق میکندکه این رقیق شدن، باعث کاهش جذب مواد مغذی میگردد.
گیتی بهدادی پور-کارشناس تغذیه
-سعی کنید همیشه همراه با غذا سبزی و سالاد مصرف کنید،زیرا این مواد علاوه بر رساندن ویتامینها و مواد معدنی به بدن شما،حاوی فیبر زیاد هستند که از سرعت جذب قند و چربی غذا میکاهند.
-همیشه از وعده های غذایی پرحجم و بزرگ بپرهیزید،زیرا باعث افزایش چاقی و بیماریهای متابولیکی میشود.سعی کنید از وعده های غذایی کوچک و کم حجم ولی در دفعات بیشتر استفاده کنید.(مثلا 5 وعده کوچک به جای 3 وعده بزرگ)
-سعی کنید از آبلیموی تازه،گوجه فرنگی،فلفل سبز و … همراه غذا استفاده کنید،زیرا این مواد حاوی ویتامین C فراوان هستند و باعث میشوند جذب آهن غذا افزایش یابد.
– هیچ گاه وعده غذایی صبحانه را حذف نکنید.با نخوردن صبحانه بدن برای مدت طولانی در حالت ناشتا قرار میگیرد و در طول روز نگهداري قند خون در محدوده نرمال دشوار میگردد و اين امر تمركز ذهن را مختل ميكند.در ضمن، خوردن صبحانه باعث كاهش چسبندگي پلاكتها و كاهش لخته خون ميشود.در مطالعات انجام شده،افرادي كه صبحانه نميخورند نسبت به آنهايي كه ميخورند چاقترند.
-هیچگاه همراه غذا نوشابه های گازدار نوشید،زیرا این نوشابه ها حاوی مقدار زیادی قند هستند که علاوه بر چاقی،نوسانات انسولین را نیز باعث میشوند.نوشابه های سیاه با داشتن اید فسفریک زیاد تعادل کلسیم و فسفر بدن را بر هم زده و در دراز مدت باعث برداشت کلسیم از استخوان و بروز پوکی استخان میشوند.
-بعد از غذا ورزش نکنید یا دوش نگیرید.زیرا جریان خونی که باید به دستگاه گوارش برود به سمت دست و پا و ماهیچه های در حال ورزش متمایل میشود ونه تنها هضم وجذب را مختل میکند بلکه به قلب نیز برای پمپاژ بیشتر فشار می آورد.
-بلافاصله بعد از صرف غذا نخوابید.خوابیدن بعد از غذا احتمال برگشت محتویات معده به مری را بیشتر میکند و از آنجایی که محتویات معده اسیدی است،فرد احساس سوزش سر دل میکند.
-بلافاصله بعد از خوردن غذا،چای ننوشید.چای با داشتن ماده ای بنام تانن،از جذب آهن غذا جلوگیری میکند.برای جلوگیری از جذب آهن بهتر است یکساعت قبل و دو ساعت بعد از خوردن غذا چای ننوشید.
-بعد از غذا سیگار نکشید.تحقیقات نشان میدهد که سرطان زایی سیگار بعد از صرف غذا 10 برابر بیشتر است.
– بلافاصله بعد از خوردن غذا،شیرینی نخورید ،زیرا بدن قند اضافه را همیشه تبدیل به چربی میکند و بدیهی است که خوردن شیرینی در حالت سیری چاق کننده است.
مطالب مرتبط :
روشهاي تطابق انسولين با غذا
ظروف مناسب برای پخت و پز
مطالب مرتبط :
تغذیه درشرایط بحران و بلایای طبیعی
بررسی موردی وضعیت تغذیه
تغذیه در دوران بارداری
تغذیه درفشارخون بالا
تغذیه و سرطان روده بزرگ
منبع وبسایت
نوشته باید ها و نباید های سلامتی اولین بار در گروه سونا سازان پدیدار شد.
منبع: سونا سازان
مطالب مرتبط با موضوع سلامتی »
- روغن کندر و خواص همه جانبه آن در سلامت و سلامتی جسم و روانالان یک هفته است که به توصیه یکی از دوستان هر روز صبح یک تکه کندر میخورم. در این مدت احساس بهتری دارم و بسیاری از ضعف ها ازبین رفته است. به همین جهت این مقاله درباره کندور را گردآوری کردم :
- جک فروتجدول خواص مواد غذایی , کانال خواص مواد غذایی , انواع مواد غذایی , خواص میوه ها , درباره خواص مواد غذایی , خواص میوه ها و سبزیجات pdf , خواص کلی میوه ها , مواد غذایی مفید
- حوادث ناشی از کارحوادث ناشی از کار در ساختمان و کارگاه هایی مانند نجاری و آهنگری لطفا توصیه های ایمنی را جدی بگیرید . اول ایمنی بعد کار حتما بیمه داشته باشید برای ساختمان سازی چه بیمه نامه هایی لازم است؟ در یک کارگاه به چه نکاتی باید اهمیت دهیم ایا میدانستید یکی از مشاغل پرمخاطره , پر… خواندن بیشتر: حوادث ناشی از کار
- 6 علت چرا بیدار شدن در ساعت 5 صبح باعث سلامت و بهره وری شما خواهد شد6 دلیل که چرا بیدار شدن صبح ساعت 5 باعث افزایش سلامت و بهره وری شما می شود . گاهی اوقات، همه کاری که باید انجام دهیم این است که بعد از یک روز طولانی، چشمهایتان را ببندید. هنگامی که تعطیلات آخر هفته را می گذرانید، خواب بعد از یک هفته طولانی از کار، احساس شگفت… خواندن بیشتر: 6 علت چرا بیدار شدن در ساعت 5 صبح باعث سلامت و بهره وری شما خواهد شد
- آلرژی و حساسیت با چوب آلرژی و حساسیت با چوب آلرژی، واکنش افراطی سیستم ایمنی بدن نسبت به عوامل مختلف است. کسانی که دچار حساسیت هستند، دارای سیستم ایمنی فوق هوشیار هستند که نسبت به مواد ظاهرا بی آزار موجود در محل زندگیشان، واکنشی بیش از حد معمول نشان میدهند. برای مثال گرده گیاهان، میتواند سیستم ایمنی شخص آلرژیک را… خواندن بیشتر: آلرژی و حساسیت با چوب
- تاثیر وضعیت بهداشت مسکن در سلامت انسانسلامتی در معماری و ساختمان