خطرناکترین خوردنیها ؛ سلامتی
برخی از خوردنیها که در وعدههای غذایی روزانه گنجانده میشوند و به نظر برای سلامتی مفید هستند میتوانند بیماریزا و حتی مرگآور باشند.
این نوع از مواد خوراکی زمانی که به میزان زیاد مصرف شوند به دلیل سمومی که وارد بدن می کنند به شدت برای سلامتی مضر هستند که برخی از آنها شامل موارد زیر می شود:
لوبیا
لوبیا جزو غذاهای سالم به حساب می آید و در تهیه خوراک ها و غذاهای مختلف استفاده می شود.
این ماده خوراکی اگرچه سرشار از مواد مغذی همچون فیبر ، پروتئین، کربوهیدرات و آهن است اما در عین حال به عنوان بخشی از مکانیزم طبیعی دفاعی اش حاوی مقدار زیادی «لکتین» هم هست.

پروتئین لکتین به طور بالقوه مانند حشره کش عمل می کند و به طبع وجود آن برای انسان ها عامل بیماری زا به حساب می آید.
به طورمثال لوبیا قرمز حاوی ماده سمی «فیتوگلوتینین» است که به ویژه مصرف زیاد آن موجب حالت تهوع، استفراغ، دردشکمی و اسهال می شود.
خطرناکترین خوردنیها
بادام تلخ
بادام که معمولا در دسته خشکبار قرار می گیرد در حقیقت جزو دانه ها به حساب می آید. تعجب نکنید اگر بگوییم که بسیاری از بادام های خام در واقع خیلی هم خام نیستند زیرا بادام های خام تلخ به طور طبیعی حاوی ماده سمی سیانور هستند که این ماده در تولید قرص های سمی حشره کش ها هم کاربرد دارد.

خرد کردن، گاز زدن و جویدن بادام تلخ می تواند سیانور موجود در آن را فعال کند. خوردن چهار تا پنج دانه بادام تلخ موجب سردرد خفیف، حالت تهوع و گرفتگی عضلات شکمی می شود.
خطرناکترین خوردنیها
سیب، گیلاس، هلو و آلو
هسته ها یا همان دانه های موجود در این میوه ها نیز همچون مغز بادام تلخ حاوی سیانور هستند که هنگام جویده شدن یا آسیب دیدن دانه، ترکیب سیانور موجود در آن فعال می شود.

در حالی که مصرف یک دانه ممکن است هیچ واکنشی به همراه نداشته باشد اما خوردن بیش از یک دانه می تواند عواقب خطرناکی داشته باشد.
خطرناکترین خوردنیها
ریواس
در قسمت انتهایی برگ های پهن و سبز ریواس ترکیبی موسوم به اسید «اکسالیک» وجود دارد.

اگرچه مصرف این اسید مرگ آور نیست اما می تواند به گیجی، سوزش دهان، دردشکم و در بدترین حالت سنگ کلیه، تشنج و رفتن به کما منجر شود.
خطرناکترین خوردنیها
سیب زمینی
اگرچه طعم سیب زمینی هنگامی که پخته یا سرخ می شود لذت بخش است اما برگ های سبز و ساقه آن حاوی سولاتین است که در دوز پایین هم بسیار سمی است.

به گفته کارشناسان، سیب زمینی هایی که در قسمت زیر پوستشان لکه های سبزرنگی وجود دارند و یا فاسد شده اند نباید مورد استفاده قرار گیرند.
وارد شدن ماده سمی سولاتین به بدن موجب هذیان، اسهال، تب، توهم و فلج شدن می شود.(ایسنا)
خطرناکترین خوردنیها
مطالب مرتبط با موضوع سلامتی :
- مهار متاستاز سرطان سینه در کنگره ۶۰در این مقاله به بررسی دستاورد شگفت انگیز کنگره 60 در انتشار مقاله مهار متاستاز سرطان سینه به صورت short communication می پردازیم
- روغن کندر و خواص همه جانبه آن در سلامت و سلامتی جسم و روانالان یک هفته است که به توصیه یکی از دوستان هر روز صبح یک تکه کندر میخورم. در این مدت احساس بهتری دارم و بسیاری از ضعف ها ازبین رفته است. به همین جهت این مقاله درباره کندور را گردآوری کردم :
- جک فروتجدول خواص مواد غذایی , کانال خواص مواد غذایی , انواع مواد غذایی , خواص میوه ها , درباره خواص مواد غذایی , خواص میوه ها و سبزیجات pdf , خواص کلی میوه ها , مواد غذایی مفید
- حوادث ناشی از کارحوادث ناشی از کار در ساختمان و کارگاه هایی مانند نجاری و آهنگری لطفا توصیه های ایمنی را جدی بگیرید . اول ایمنی بعد کار حتما بیمه داشته باشید برای ساختمان سازی چه بیمه نامه هایی لازم است؟ در یک کارگاه به چه نکاتی باید اهمیت دهیم ایا میدانستید یکی از مشاغل پرمخاطره , پر… خواندن بیشتر: حوادث ناشی از کار
- 6 علت چرا بیدار شدن در ساعت 5 صبح باعث سلامت و بهره وری شما خواهد شد6 دلیل که چرا بیدار شدن صبح ساعت 5 باعث افزایش سلامت و بهره وری شما می شود . گاهی اوقات، همه کاری که باید انجام دهیم این است که بعد از یک روز طولانی، چشمهایتان را ببندید. هنگامی که تعطیلات آخر هفته را می گذرانید، خواب بعد از یک هفته طولانی از کار، احساس شگفت… خواندن بیشتر: 6 علت چرا بیدار شدن در ساعت 5 صبح باعث سلامت و بهره وری شما خواهد شد
- آلرژی و حساسیت با چوبآلرژی و حساسیت با چوب آلرژی، واکنش افراطی سیستم ایمنی بدن نسبت به عوامل مختلف است. کسانی که دچار حساسیت هستند، دارای سیستم ایمنی فوق هوشیار هستند که نسبت به مواد ظاهرا بی آزار موجود در محل زندگیشان، واکنشی بیش از حد معمول نشان میدهند. برای مثال گرده گیاهان، میتواند سیستم ایمنی شخص آلرژیک را… خواندن بیشتر: آلرژی و حساسیت با چوب