تغییرات در هال ورودی
طراحی یک سراسری ورودی به نحوی که شخصیت و هویت مستقل داشته باشد مشکل به نظر می رسد. وجود محوطه ی ورودی وسیع در یک خانه، ساکنان را وسوسه می کند که از اسباب و اثاثیه ی زیاد استفاده کنند، اما چیدن لوازم زیادی، این فضا را شلوغ و به هم ریخته می کند؛ در عین حال به کارگیری مبلمان خیلی کم نیز محوطه ی هال ورودی منزل را غیرصمیمی و بی جلوه می سازد. طراحان داخلی، به زیبا بودن محوطه ی ورودی آپارتمان یا خانه اهمیت زیادی می دهند، زیرا اولین مکانی است که افراد ناآشنا به آن قدم می گذارند، و به طبع دلچسب بودن این محیط بر طرز تلقی آنان از شخصیت ساکنان خانه بسیار مؤثر است. با این همه، طبیعی است که ساکنان منزل به دلیل تکرار رفت و آمد، معایب این فضا را نبینند و بر اثر عادت، نسبت به ناهماهنگی موجود در این مکان بی توجه باشند.
در عکــس بالا ، پیش تر، فضای ورودی این منزل گرم و صمیمی نبود، اما حالا در بدو ورود تأثیر شدید و هیجان انگیزی روی انسان می گذارد. با استفاده ی دقیق از رنگ ها، این هال ساده ی کرم رنگ به یک فضای زنده و پویا تبدیل شده است، با رعایت نکات زیر :
– قرار دادن یک بوفه ی پایه دار در مجاورت دیوار، ترفندی هوشمندانه و بجاست. با چیدن گلدان های تزیینی رنگارنگ و ارزان قیمت می توان علاوه بر افزودن عنصر رنگ، به فضای اتاق روح بخشید.
– مجسمه های چوبی دواردک، که با رنگی همخوان با سایر آرایه ها رنگ آمیزی شده اند، حس بودن در طبیعت را ایجاد می کنند و در نقطه ی تمرکز دید واقع می شوند.
– پرده های حریر با نقش گل های جذاب و ملیح، باعث تعدیل نور شدیدی می شوند که از خلال پنجره های بزرگ به درون می تابد. این امر سبب می شود در طول روز، نوری رنگین و ملایم در فضا گسترده شود و بر زیبایی محیط بیفزاید.
– چند رنگ هم پایه از لحاظ شدت رنگ، وقتی در کنار یکدیگر قرا گیرند احساس آرامش ایجاد می کنند؛ در حالی که رنگ های متضاد و شدید، یک فضای برانگیزاننده و تحریک کننده به وجود می آورند.
– پلکان منتهی به طبقه ی بالا، پش از نصب تابلوها به دیوار و افزودن کناره ی راه راه، بی روح و بدون هویت به نظر می رسید.