از طراح دکوراسیون خود چه بخواهیم؟!
گاهی اوقات برای طراحی اولیه یا تغییر دکوراسیون یک فضا و کمک گرفتن از طراح، اطلاعات کافی مورد نیاز برای بیان خواسته ی خود را نداریم و از شاخص ها و برخی جزییات ضروری آگاه نیستیم. در این قسمت می خواهیم به توضیح بعضی از این ویژگی های تاثیر گذار بپردازیم. طراحی کلی آشپزخانه یا تغییر دکوراسیون آن شامل کابینت ها، رنگ، نور پردازی طبیعی، نورپردازی مصنوعی، طراحی سقف و کفسازی می باشد، بیشتر این استاندارد ها مربوط به بخش طراحی داخلی و به عهده ی شخص طراح می باشد و در واقع در این قسمت به بیان مطالبی می پردازیم که معمولا نادیده گرفته می شوند و می تواند توسط خود شما یادآوری شود و طراحی فضای داخلی را به محیطی راحت تر و تاثیر گذار تر تبدیل کند.
۱: مدیریت کردن فضا های عبوری
در چیدمان کابینت ها، فاصله ی بین فضا های کاری و میز کار از اهمیت ویژه ای برخوردار است، چیدمانی پیشنهاد دهید که در آن میز کار کنار اجاق گاز وسیع باشد و سریع ترین دسترسی را به یخچال و سینگ ظرفشویی داشته باشد، در این صورت در فضا های کوچک، رفت و آمد های اضافی در طول آشپزخانه حذف شده و مسیر های عبوری به بهترین شیوه کنترل می شوند.
۲: نورپردازی آشپزخانه
چراغ های آویز بالای کانتر اصلی حداقل ۸۰ سانتی متر با خود کانتر فاصله داشته باشند و برای میز های کار، به خصوص کانتر کنار اجاق گاز نورپردازی مستقیم در نظر گرفته شود، توجه داشته باشید که چراغ اصلی نصب شده بر روی سقف باعث روشن شدن رویه یه کابینت ها نمی شود چرا که جلو آمدگی کابینت های بالایی ایجاد نیم سایه می کند و قسمت انتهایی تاریک می ماند. این نورپردازی مستقیم می تواند با نصب چراغ های نور مستقیم بر روی جلو آمدگی کابینت های بالایی تامین گردد.
۳: رنگ و طرح
در طراحی اشپزخانه های کوچک بهتر است از کابینت های قاب دار با رنگ های قهوه ای یا کرم رنگ استفاده نکنید، این گونه فضا ها نیازمند نور و انعکاس مناسب اند پس بهتر است طرح های ساده و رنگ های سفید، خاکستری، لیمویی و کرم را به کار ببرید و برای تنوع فضا، کفسازی ای جسورانه به کار ببرید.