نحوه تزیین درب ورودی منزل

 تزیین درب ورودی منزل

تزیین درب ورودی منزل

نحوه تزیین درب ورودی منزل به شما در طراحی دکوراسیون داخلی بسیار زیبای منزل و تزیین درب ورودی منزل تان کمک میکند و نقش مهمی را در دکوراسیون جذاب منزل دارند.

راه حل های زیادی وجود دارد که به وسیله آن ها می توان در دکوراسیون داخلی خانه تغییرات چشمگیر و زیبا به وجود آورد، از ست کردن پرده و مبلمان و فرش گرفته تا ایجاد تغییر در اجزای تشکیل دهنده فضاهای داخلی. این مطلب هم می خواهد یکی از راه کارهای ایجاد تغییر را به شما نشان دهد.

  تزیین درب ورودی منزل


تزیین درب ورودی منزل

این بار می خواهیم به سراغ درب ها برویم، درب هایی که شاید خیلی به نظر مهم نیایند، ولی اجازه بدهید بعد از دیدن این ایده راجع به شان صحبت کنیم، پس تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

ورود ويتراي به ایران
تاریخ دقیق ورود این نوع نقاشی به ایران هنوز مشخص شده نیست، لیکن به احتمال زیاد نقاشی پشت شیشه از کشور آلمان وارد ایران شده است. روایات پذیرفتنی حاکی از آن است که این شیوه نقاشی از طریق بندر ونیز به سراسر دنیا صادرشده و از این طریق به بنادر جنوبی ایران رسیده و مورد توجه مردم قرار گرفته است.
این شیوه نقاشی بر پشت شیشه تخت اجرا می شود. در زمان صفویه این نوع شیشه در اصفهان و در شیراز تهیه می شده است. لیکن به دلیل فقدان نمونه های نقاشی پشت شیشه دوره صفوی تاکید بر تولید این نوع نقاشی در آن دوران میسر نیست.
در قرن دهم هجری (16م) با تاسیس سلسله صفوی دوران طلایی هنر ایران آغاز شد . لیکن از آن دوران آثار چندانی در دست نیست. پس از صفویه و در دوران افشاریه ترقی خاصی در هنرها مشاهده نمی شود.

یکی از محصولات این کارخانه ها در اصفهان، تهران و قم ساخت شیشه های تخت بود که برای نقاشی ويتراي استفاده می شد. روش ساخت شیشه های تخت، سنتی و با دست و دارای کیفیت مطلوب نبوده است. تا آنکه در سال 1318 ه.ش در زمان پهلوی اول سلطنت شیشه های تخت با روش کششی در کارخانه شیشه ایران آغاز شد. نقاشی پشت شیشه در دوران زندیه به شهرهای جنوبی ایران رسیده و با مکتب گل و مرغ خانه های اعیانی را تزئین می نموده است و آنها را درگچ سقف ها و دیوارها همراه با قطعات آینه به کار می بردند.
از نقاشان به نام پشت شیشه در آن دروه آقا صادق شیرازی شاگرد علی اشرف نقاش معروف قرن 12ه بوده است. با شروع دوره فتحعلی شاه شیوه نقاشی صورت یا شبیه کشی بین نقاشان درباری و شبیه کش رواج می یابد و در این دوره نقاشی پشت شیشه به شکل مستقل اجرا می شود.
به طور کلی در دوران قاجار این هنر بین مردم محبوبیت یافته و نقاشان زیادی به این هنر پرداختند.
نقاشی روی درب های داخلی خانه
هر وقت احساس کردید ایده های تغییر دکوراسیون تان تمام شده است، به سراغ رنگ ها و نقش ها بروید، مطمئن باشید خودشان شما را راهنمایی می کنند. استنسیل هایی که در مطلب استنسیل راه حلی آسان برای نقاشی روی دیوار به شما معرفی کردیم را یادتان می آید؟ به راحتی می توانید به آنها اعتماد کنید که ظاهر درب های داخلی خانه شما را تغییر دهند. به وسیله آن ها و رنگ های جذاب طرح و نقش هایی را روی درهای داخلی به وجود بیاورید و از دیدن اثر هنری خودتان خوشحال شوید.

دکوپاژ روی درب های داخلی
یکی از جذاب ترین ایده هایی که می توانید روی درب های داخلی خانه تان پیاده کنید، دکوپاژ است. به این وسیله شما می توانید به راحتی و با کمی حوصله طرح و نقش دلخواه تان را روی درب های داخلی فضاهای منزل تان پیاده کنید.

http://decoration.mento.ir

WhatsApp us