سازماندهی کابینت آشپزخانه – 10 روش برای چیدمان کارآمد وسایل ضروری
پذیرش روش های آزمایش شده و آزموده شده برای سازماندهی کابینت آشپزخانه ، کلید یک اتاق کارآمد است . هر چقدر فضای ذخیره سازی در آشپزخانه در دسترس باشد ، اگر کابینت ها به خوبی سازماندهی نشده باشند ، آماده سازی ، پخت و پز و سرو کردن را کُند می کند .
کابینت های منظم کلید سازمان دهی آشپزخانه هستند – و همچنین می توانند به معنای اجتناب از سناریوهایی مانند تمام شدن مواد اولیه یا تعویض آنها قبل از لزوم باشد . حتی می توان از مسائل مربوط به خرید تکراری ظروف آشپزی که اغلب استفاده می شود ، یا از دست دادن زمانِ جستجو برای یافتن ظروف سرویس تعطیلات اجتناب کرد .
ایده های هوشمندانه سازماندهی کابینت آشپزخانه ، باعث می شود که هم کارهای روزانه و هم پذیرایی برای مناسبت های خاص به راحتی انجام شود و در زمان و تلاش صرفه جویی شود ، و می توانند کاربرد آشپزخانه را در هر اندازه ای که دارد به حداکثر برسانند .
سازماندهی کابینت آشپزخانه – 10 ایده هوشمندانه :
سبک آشپزخانه شما هر چه باشد ، سازماندهی کابینت های آشپزخانه ایده های ذخیره سازی آشپزخانه شما را به حداکثر می رساند و به آنها اجازه می دهد کار خود را به نحو احسن انجام دهند . در اینجا تاکتیک های سیستم بندی محتویات کابینت آشپزخانه را بررسی می کنیم و کارشناسان توصیه های خود را به اشتراک می گذارند .
1 . برای موقعیت های خاص آماده باشید :
ایده های سازماندهی کابینت آشپزخانه را در نظر بگیرید که نیازهای روزمره را در بر می گیرد ، اما همچنین مواردی را که برای تعطیلات و رویدادهای خاص استفاده می شود ، در نظر بگیرید . در این آشپزخانه ، بشقاب ها را می توان به تنهایی در قفسه هایی با عمق کمتر ذخیره کرد تا آنها را ایمن نگه دارد . قرار دادن آنها در نیمه پایین کابینت مانند این نمونه باعث می شود که در صورت نیاز راحت تر آنها را بلند کنید .
به فکر قرار دادن ملحفه های رومیزی برای گردهمایی های خاص در یک مکان ، همراه با وسایلی مانند ست چای و کیک باشید . دومی ها سنگین نیستند ، بنابراین می توان فضایی در بالای کابینت پیدا کرد .
2 . به نرم افزارهای بنیادی توجه کنید :
علاقه مندان به نوشیدنی ، به احتمال زیاد طیف وسیعی از لیوان ها را خواهند داشت که برای آن ها چیدمان کابینت های آشپزخانه مناسبی لازم است و هر آشپزخانه دارای لیوان های مختلفی است تا در دسترس و ایمن بماند .
« برای دستیابی به بهترین سازماندهی ظروف شیشه ای آشپزخانه ، داشتن گزینه های قفسه بندی متنوعی برای قرار دادن اشکال و اندازه های مختلف مهم است . » قفسه های قابل تنظیم بیشترین انعطاف پذیری را ارائه می دهند ، با قابلیت تغییر ارتفاع از لیوان های نوشیدنی بزرگ در پایین تا لیوان های کوچک در بالا ، یا برعکس ، بسته به اینکه بیشتر از چه چیزی استفاده می کنید .
برای ظروف شیشه ای سفارشی یا مخصوصا بزرگ ، ممکن است بخواهید از قفسه های در معرض دید در جایی که آزادی بیشتری وجود دارد استفاده کنید . اگر فضایی برای فضای بار آشپزخانه دارید ، اغلب ایده خوبی است که یک محلول قفسه بندی اختصاصی برای لیوان هایی که در این قسمت استفاده می کنید ، ایجاد کنید و کابینت های سنتی خود را برای قطعات استاندارد خود درست کنید .
3 . فضای کاربردی برای اقلام بزرگ تهیه کنید :
ارزش این را دارد که برخی از کابینت های آشپزخانه خود را به اقلام قابل توجهی از ظروف آشپزی اختصاص دهید تا به راحتی آنها را پیدا کنید . انتخاب یک کابینت بلند برای دسترسی راحت بهترین است . اطمینان حاصل کنید که عمق بین قفسه های جداگانه کافی است تا آشپز هر دو دست خود را به داخل ببرد تا وسایل بزرگ و سنگین را بگیرد تا از حوادث احتمالی جلوگیری کند و بین هر قطعه جداگانه در یک قفسه فضای خالی باقی بگذارد و تعداد کل را محدود کند .
وقتی تصمیم می گیرید چه چیزی را در کجا قرار دهید ، سنگین ترین وسایل را در قفسه هایی که در دسترس هستند ، بدون کشش یا خم شدن به سمت پایین نگه دارید .
4 . برای سازماندهی کابینت آشپزخانه به وضوح ببینید :
بهترین راه برای سازماندهی کابینت های آشپزخانه برای اطمینان از اینکه مواد اولیه شما تمام نمی شود ، سرمایه گذاری در ظروف شفاف است . ردیابی وسایل ضروری پخت و پز فروخته شده در بسته هایی که هر بار کمی استفاده می شوند ممکن است سخت باشد ، اما یکی از راه های انجام این کار این است که آنها را به ظرف های شیشه ای بریزید . به این ترتیب ، به راحتی می توانید ببینید که چه زمانی باید دوباره در لیست خرید قرار گیرند .
این فقط یک راه حل برای پالس ها یا Fr نیست . ملیسا کلینک ، سرپرست طراحی هاروی جونز ، می گوید : « تخلیه محتویات ادویه و گیاهان در ظروف شیشه ای نیز راهی عالی برای حفظ سطح انبار و همچنین حفظ فضای ذخیره سازی یکنواخت و شیک است . » .
5 . از یک جزیره نهایت استفاده را ببرید :
محل قرار دادن اقلام و همچنین نوع آنها برای سازماندهی عالی کابینت آشپزخانه به همان اندازه مهم است . بسیاری از ما در یک جزیره آشپزخانه نوشیدنی سرو می کنیم ، بنابراین برای راحتی بیشتر ، لیوان ها را به همراه سایر ظروف در اینجا گروه بندی کنید . از یک کابینت رو به بقیه اتاق استفاده کنید و می توان نوشیدنی را در قسمت آماده سازی و پخت و پز برای مهمانان تهیه کرد .
البته ، اگر یخچال نوشیدنی در اینجا قرار دارد ، راه حل راحت تری خواهد بود .
6 . غذا را سازماندهی کنید :
سازماندهی عالی کابینت های آشپزخانه برای تمام مواد غذایی که در خارج از یخچال نگهداری می شوند ضروری است تا پخت و پز به یک کار بدون استرس تبدیل شود .
تام هاولی از شرکت آشپزخانه همنام می گوید : « مهم نیست یک انباری کابینت یکپارچه انتخاب کنید ، ساختار بندی محتوا منطقی است » . وقتی نوبت به انبار کردن غذا می رسد ، مواد و کالاهای قدیمی تر را در قسمت جلو و مواد ماندگار را در قسمت پشت قرار دهید تا از هدر رفتن آنها جلوگیری شود . این برای هر چیزی از ماکارونی ، قوطی ها ، چاشنی ها و سس ها صدق می کند . »
همچنین با ایده های سازماندهی کابینت آشپزخانه و سازماندهی انباری در مورد وزن و ارتفاع مواد غذایی ذخیره شده در کابینت آشپزخانه هوشیار باشید . تام پیشنهاد می کند : قفسه های سبک تر یا سبدهای سبک تر برای غلات و نان ایده آل هستند ، در حالی که قفسه های محکم بلوط گزینه خوبی برای نگه داشتن وزن شیشه ها و قوطی ها هستند .
7 . ادویه و گیاهان را اضافه کنید :
اگر از دو اصل پیروی کنید ، افزودن ترکیب کامل یا گیاهان و ادویه جات بسیار آسان تر می شود . اولین مورد این است که همه آنها را با هم نگه دارید و دوم اینکه آنها را دقیقاً در محدوده خود یا اجاق گاز قرار دهید .
اگر در حال بازسازی آشپزخانه هستید ، ممکن است بخواهید با انتخاب یک کابینت بیرون کش ، به پیروی از این طرح فکر کنید تا در حین هل دادن ، به راحتی هر شیشه را بیرون بکشید . سازماندهی کشوهای آشپزخانه زمانی که اقلام کوچک تر زیادی را ذخیره می کنید می تواند آسان تر از این کار برای کابینت های آشپزخانه باشد .
8 . از پشت درب های کابینت استفاده کنید :
یک قفسه در یک نگاه ذخیره سازی چاشنی ها ، سس ها و شیشه های کوچک را فراهم می کند و این اطمینان را می دهد که در نهایت توسط سایر اقلام پنهان نمی شوند ، و زیبایی یک نسخه چوبی به سختی قابل شکست است .
یکی از اینها که در پشت درب آویزان شده است ، مفید بودن کابینت های فردی را افزایش می دهد و آن را مرتب تر نگه می دارد . در این آشپزخانه ، قفسه روی درب انباری تعبیه شده است ، اما این ایده برای درب های کابینت پایه و دیواری معمولی نیز ارزشمند است .
9 . گروه ، سپس پشته :
برخی استثناها برای این قانون اساسی وجود دارد ، اما ، در بیشتر موارد ، نگهداری اقلام آشپزخانه بر اساس دسته بندی کلی ، روشی معقول برای سازماندهی کابینت آشپزخانه است – و روشی است که برای ظروف معمولی و ظروف غذاخوری کار می کند . بعد از آن ؟ برای دسترسی ساده ، ظروف غذاخوری را بر اساس نوع روی هم بچینید . در مورد ارتفاع پشته ها ، وزن را در نظر داشته باشید . این امر به ویژه هنگام سازماندهی ظروف رسمی که در آن حداکثر 12 بشقاب شام یک قانون سرانگشتی خوب است ، بسیار مهم است . ظروف سبک تر می توانند بالاتر بروند .
در داخل کابینت ، از قفسه های پایین تر برای پشته های ظروف بزرگ تر با اقلام کوچک تر در بالا استفاده کنید تا نمایشی دلپذیر ایجاد کنید . این برای کابینت های باز ، مانند این طرح ، حیاتی است ، اما در هر صورت ارزش ایجاد یک حس خوشایند هنگام باز شدن درب را دارد .
10 . به ایستگاه صبحانه بروید :
در حالی که سازماندهی کابینت های آشپزخانه بر اساس نوع کالا یک دستورالعمل مفید است ، رویکرد متفاوتی را در نظر بگیرید تا با اختصاص فضای کابینت به وعده غذایی ، آماده سازی صبحانه را به روندی روان تبدیل کنید .
ریچارد مور ، مدیر طراحی ، مارتین مور می گوید : ” کمد صبحانه عالی ، سازماندهی و دسترسی متمرکز است . ” آنها باید طوری طراحی شوند که دسترسی آسان به وسایلی را که به برق وصل هستند و آماده کار هستند ، ارائه دهند . آنها باید در کنار ناهار خوری / بارهای صبحانه قرار گیرند – از ترافیک غیرضروری در اطراف اتاق جلوگیری می کنند – و باید وسایل تهیه صبحانه را در نزدیکی خود نگه دارند و در صورت عدم استفاده دور از دید قرار گیرند . وجود درب های دوتایی روی کمدهای صبحانه به این معنی است که شما به کل فضا دسترسی دارید .
کابینت آشپزخانه خود را چگونه مرتب می کنید ؟
برای سازماندهی کابینت آشپزخانه ، با بیرون آوردن همه چیز شروع کنید . تاریخ انقضای مواد را بررسی کنید و هر چیزی را که از زمان خود گذشته است دور بریزید . در مورد وسایل کوچک یا ظروف ، از این فرصت استفاده کنید و هر چیزی که خوش فرم است را هدیه دهید و هر چیزی را که دیگر قابل استفاده نیست دور بریزید .
آنچه باقی مانده را گروه بندی کنید : مواد غذایی که در خارج از یخچال نگهداری می شوند . ظروف غذاخوری ( تقسیم آنچه که روزانه استفاده می شود از آنچه برای مناسبت های خاص مورد نیاز است ) ؛ تجهیزات پخت و پز ؛ ملزومات آماده سازی ؛ ظروف نانوایی ؛ و غیره گروه ها از خانه ای به خانه دیگر متفاوت خواهند بود ، اما عموماً باید بر اساس استفاده ، موضوع بندی شوند .
هنگام تعویض اقلام در کابینت آشپزخانه آنها را در جایی که نیاز دارید قرار دهید و پر استفاده ترین اقلام را در ارتفاعاتی قرار دهید که دسترسی به آنها راحت باشد . نقاط مرتفع را برای مواردی که بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند ذخیره کنید .
چگونه فضای کابینت آشپزخانه خود را به حداکثر برسانیم ؟
راه های مختلفی برای ساخت بیشتر فضای داخلی کابینت آشپزخانه و به حداکثر رساندن فضای ذخیره سازی آنها وجود دارد . تقسیم کننده ها می توانند راه حلی عالی برای اقلام مختلف باشند . قفسه های ورقه های پخت ، درب تابه و غیره می توانند آنها را به صورت عمودی نگه دارند تا فضای کمتری را اشغال کنند و دسترسی به آن ها آسان تر باشد . به دنبال تقسیم کننده های کارد و چنگال برای کشوها نیز بروید ، و از آنها برای هدف مورد نظرشان استفاده کنید ، بلکه برای لوازم ضروری آشپزخانه که در نهایت درهم می روند ، استفاده کنید .
برای اقلام کوچک مانند گیاهان ، ادویه جات و روغن های پخت و پز از صفحه گردان استفاده کنید و برای استفاده بهتر از حجم کابینت ، قفسه هایی را که قابل تنظیم نیستند تقسیم بندی کنید . قلاب هایی که برای نصب در قفسه ها یا پشت درب های کابینت طراحی شده اند نیز می توانند فضای ذخیره سازی بیشتری ایجاد کنند .
و اگر کابینت های گوشهای تا حد زیادی غیرقابل دسترس هستند ، قفسه های کشویی به طرف عقب نصب شده اند تا بتوان از تمام عمق برای قابلمه ها و ظروف پخت و پز استفاده کرد .
منبع :
https://www.homesandgardens.com/kitchens/organizing-kitchen-cabinets
نویسنده : فیروزه پاکزاد
#چوب #آشپزخانه #کابینت #رنگ # زیبا #کفپوش #ایران
مطالب مرتبط با موضوع کابینت آشپزخانه :