گیلاس ماراسچیو
تاریخچه گیلاس Maraschino
گیلاس عرق البالو ، شیرین گیلاس ، به طور معمول ساخته شده از گیلاس های شیرین رنگی مانند گونه ای از گیلاس سلطنتی ، Rainier و یا انواع طلا. در شکل مدرن، گیلاس ها در یکمحلول نمکی که معمولا حاوی آن هستند حفظ می شوددی اکسید گوگرد و کلرید کلسیم برای سفید کردن میوه، و سپس در یک خیس تعلیق از رنگ آمیزی مواد غذایی (مشترک رنگ مواد غذایی قرمز است FD & C قرمز 40 )، شربت شکر ، و سایر اجزاء.
گیلاس Maraschino یک عنصر در بسیاری از کوکتل هاست ، که نام مستعار “گیلاس کوکتل” را به آنها می دهد. به عنوان یک چاشنی برای دسر یا غذا ، آنها اغلب مورد استفاده برای تزئین ماست منجمد ، ژامبون پخته شده ، کیک و شیرینی ، parfaits ، کوکتل های شیری ، یخ sundaes کرم ، و سودا بستنی . آنها بخشی جدایی ناپذیر از بستنی های آمریکایی هستند . اصطلاح ” گیلاس در بالای ” اشاره به گیلاس Maraschino در بالای ساندویچ بستنی. آنها اغلب در کوکتل میوهکنسرو شده است . آنها همچنین به عنوان همراهی با پان شیرین استفاده می شوند . گاهی اوقات گیلاس، همراه با برخی از “آب میوه” ماراسچیو، به یک لیوان کوکاکولا تبدیل می شود تا ” کیک گیلاس ” قدیمی و یا خانگی تولید شود .
منبع : ویکی پدیا