چگونه هنگام خرید مبلمان در هزینه مان صرفه جویی کنیم

دکوراسیون

دکوراسیون

خرید مبلمان بدلیل تنوع گیج کننده‌ی گزینه‌ها، سبک‌ها، سطوح قیمت و کیفیت به نوعی می‌تواند یک چالش باشد. چه یک تازه عروس و داماد باشید که بدنبال خرید برای اولین آپارتمانتان باشید و چه نیازمند تکمیل دکوراسیونتان با چند وسیله‌ی جدید باشید، این مطلب به شما کمک خواهد کرد که در ازای پول خود، خرید بهتری داشته باشید.

1-نیازهایتان را بسنجید.

قبل از رفتن به خرید مبلمان ، یک لیست از آنچه که نیاز دارید تهیه کنید تا تمرکز بیشتری داشته باشید. به گردش در مغازه‌ها نروید، بلکه بدنبال چیز‌هایی که لازم دارید و در لیست خریدتان قرار دارند باشید. اگر بدنبال خرید مبلمان هستید، به قسمت ظروف و چینی‌ها نروید. یک نقشه‌ی دقیق از منزلتان به همراه اندازه‌ها و ابعاد آن تهیه کنید؛‌ وگرنه ممکن است به راحتی در خرید خود دچار اشتباه شوید و میز پذیراییتان زیادی بزرگ یا کوچک باشد و یا میز کارتان در اداره جا نشود.

دکوراسیون

دکوراسیون

2-به گزینه‌های موجود فکر کنید.

اگر بدنبال وسایل نو هستید سراغ یک فروشگاه عرضه مستقیم مبلمان بروید یا از فروشندگان در مورد نمونه دکوراسیون‌های آماده برای فروش بپرسید. اما برای کسانی که با خرید وسایل دست‌دوم و استفاده‌شده مشکلی نداشته باشند، گزینه‌های به صرفه‌ی زیادی از قبیل ارزان‌فروشی‌ها و امانت‌فروشی‌ها، سمساری‌ها، عتیقه‌فروشی‌ها، حراجی‌ها، خرید مستقیم از کسانی که مبلمان شخصیشان را می‌فروشند و سایت‌های فروش اجناس دست‌دوم وجود دارد.
3-موارد لازم را به همراه داشته باشید.
یک متر نواری برای چک کردن اندازه‌ها و ابعاد وسایل به همراه داشته باشید. برای خرید از سمساری‌ها و حراجی‌ها که احتمال دارد چیزهای خرده‌ریز زیادی علاوه بر مبلمان اصلی بخرید، کیف‌های مخصوص خرید به همراه داشته باشید تا راحت‌تر بتوانید وسایل را جابجا کنید.
4-وسایل دست‌دوم را به دقت بررسی کنید.
وسایل دست‌دوم غالباً دارای خش و لکه هستند اما از استحکام کلی آن وسیله و راحتی باز و بسته شدن کشوها اطمینان حاصل کنید. اگر رنگ آن دلخواه شما نیست خیلی نگران نباشید، اگر خود وسیله با ارزش باشد، به راحتی می‌توانید آن را رنگ کنید. لولاها و اتصالات شل را در صورتی که آسیب ندیده باشند می‌توان با چسب ترمیم کرد. در هنگام خرید فرش و قالیچه، آثار هنری و وسایل چوبی تزئینی و ظریف مواظب لکه‌ها باشید و به قابل ترمیم و شستشو بودن آنها دقت کنید.
5-از چانه زدن نترسید.
معمولاً در هنگام خرید مبلمان می‌توان چانه‌زنی کرد، بخصوص در مورد وسایل دست‌دوم. ادب را رعایت کنید و به فروشنده بگویید که قصد جدی برای خرید دارید. بدترین چیزی که می‌توانید بگویید این است که «فلان وسیله اینقدر بیشتر نمی‌ارزد». به جای این حرف، می‌توانید بگویید «من مایل به خرید این وسیله هستم اما فقط این مقدار بودجه دارم» و یا «بهترین قیمتی که می‌توانید بدهید چقدر است؟‌ من واقعاً دوست دارم این وسیله را بخرم اما بودجه‌ام محدود است».

 دکوراسیون

دکوراسیون

یکی از روش‌هایی که می توانید امتحان کنید این است که قیمت پیشنهادیتان را به فروشنده بدهید و از او بخواهید در صورتی که آن وسیله به قیمت بالاتری فروش نرفت با شما تماس بگیرد. «اگر مؤدب باشید، در بسیاری از جاهایی که تصورش را هم نمی‌کنید می‌توانید تخفیف بگیرید».
WhatsApp us