شهر جدید پردیس کجاست؟ جاذبه های پردیس برای اقامت دائمی

شهر پردیس

شهر پردیس

شهر جدید پردیس در 17 کیلومتری شرق تهران در مسير جاده هراز واقع گرديده است. ‌پرديس از شمال به سلسله جبال البرز،‌ از غرب به منطقه جاجرود، از جنوب به روستاي كرشت، ‌سياه سنگ و طاهر آباد و از شرق به بومهن محدود مي‌گردد.

بر اساس اين گزارش نقش شهر جدید پردیس در ناحیه شرقی منطقه شهری تهران از نظر جذب جمعیت حایز اهمیت است. این شهر با برنامه ریزی توانسته نقش مهمی در این زمینه ایفا نماید.

مراکز خرید شهر جدید

مراکز خرید شهر پردیس

شهر جديد پرديس با قابلیت‌های گردشگری – توریستی و سیاحتی، موقعيت خاص طبيعي ، ارتفاعات ،‌ آب و هواي مطبوع و جاذبه‌هاي طبيعي، شيب و پوشش گياهي مناسب با چشمه‌سارهای جاری در جای جای طبیعت و در چهارفصل سال چشم‌انداز زیبایی را به‌وجود آورده‌است از جمله منطقه آبشار کمرد، منطقه جوزک، منطقه واصفجان منطقه پیست آبعلی، دریاچه سدلار و منطقه لار، دریاچه تار، و بسیاری از مکان‌های دیدنی و تاریخی که با نزدیکی به شهرستان دماوند، می‌تواند اوقات فراغتی سالم و به یادماندنی در ذهن توریستها، گردشگران و مسافران داشته باشد.
 همچنين در حال حاضر با توجه به آخرين مصوبات، ‌اين شهر داراي حدود 3600 هكتار وسعت و شامل 9 فاز كه 6 فاز آن مسكوني و سه فاز ديگر تحقيقاتي،‌صنعتي‌ و توريستي می‌باشد.
امکاناتی همچون مراکز متعدد تجاری، آتش‌نشانی، اورژانس، پلیس انتظامی، راهنمایی و رانندگي و…. هم اکنون در این شهر مشغول فعالیت هستند و پارک فناوری پردیس به عنوان مهم‌ترین و اولين پارک فناوری بين‌المللي ایران در مجاورت این شهر واقع گرديده است.
در طرح جامع جديد حدود 740 هكتار از اراضي شهر در ناحيه جنوب غرب تحت عنوان دره بهشت و كاربري توريستي- تفريحي تعريف گرديده است كه در صورت تحقق پروژه نقطه عطفي در شكوفايي منطقه خواهد بودو كاربرهاي توريستي،‌ تفريحي،‌ تحقيقاتي و پژوهشي كه سطوح عمده اي از طرح جامع شهر را شامل می‌شود،‌ صفت بارز و مشخص اين شهر می‌باشد. از جمله طرح‌هاي در دست احداث اين شهر می‌توان به پروژه مترو اشاره نمود كه ‌آينده اي روشن را براي پرديس رقم خواهد زد.
شهر پردیس

شهر پردیس

از ديگر ويژگي‌هاي پرديس آزادراه تهران- پرديس است ، كه با بهره‌برداری از این آزادراه حلقه ارتباطی از شرق تهران به استان‌های شمالی و شمال شرق تسهیل شده و فاصله شهر جديد پرديس با تهران را از25 كيلومتر به 17 كيلومتر كاهش داده است. همچنين اجرای خط لوله انتقال آب جهت تامین آب پردیس از پروژه‌هاي مهم و اساسي شهر جديد پرديس به شمار می‌آيد.
http://www.yjc.ir/fa/news

معرفی پارک فناوری پردیس

پارك فناوری پردیس به عنوان بهشت فناوری منطقه، با مسئولیت نهاد ریاست جمهوری و تركیب هیات امناء چهارده نفره از وزارتخانه‌ها، مراكز و افراد علمی و دانشگاهی به ریاست معاون اول رئیس جمهور، در 20 كیلومتری شمال‌شرق تهران در محدوده‌ فعلی به وسعت 38 هكتار در دو فاز (با افق توسعه تا حدود 1000 هكتار) واقع شده است. پردیس نوآوری (فاز یك) به مساحت 20 هكتار و پردیس دانش (فاز دو) به مساحت 18 هكتار؛ و پردیس‌های هم‌افزایی، خلاقیت، تحول، توسعه، كارآفرینی، بهره‌وری و … كه فضای توسعه آتی پارك را شكل خواهند داد در مراحل بعد قرار دارند.

پارک فناوری پردیس

پارک فناوری پردیس

این پارك در چهار راه تجاری و دانشگاهی كشور و 45 كیلومتری فرودگاه بین‌المللی امام خمینی و بزرگراه‌های اصلی شمال ـ جنوب و شرق و غرب ایران به اروپا، كشورهای آسیای میانه و اكو، حوزه خلیج‌فارس، كشورهای مشترك‌المنافع و ماوراءالقفقاز واقع است. پارك فناوری پردیس به عنوان مهم‌ترین و نزدیك‌ترین پارك فناوری به مراكز علمی، سیاسی و اقتصادی كشور، در شاهراه اصلی فیبر نوری جنوب‌ـ شمال و مراكز تحقیقاتی و علمی و دانشگاهی معتبر بین‌المللی موقعیتی ممتاز و منحصر به فرد برای تجاری‌سازی نتایج تحقیقات و تحقق ارتباط بخش‌های تحقیقاتی، تولیدی و خدماتی در منطقه خاورمیانه و كشورهای و اكو دارد و قادر است زمینه رشد شركت‌های متكی بر دانش و نوآوری را از طریق ارائه خدمات با ارزش افزوده بالا بوسیله تقویت قدرت رقابت شركتها، مراكز رشد، فرایندهای زایشی و نیروی كارآمد و متخصص فراهم آورد.این پارك در مقایسه با سایر پارك‌ها و قطب‌های تحقیقاتی – پژوهشی منطقه دارای مزیت‌های نسبی و قانونی بیشتری برای تبدیل شدن به یك منطقه بزرگ فعالیت‌های اقتصادی و تحقیقاتی و علمی است، كه در این راستا زمینه‌های لازم برای پیوند با بازارهای بالفعل و بالقوه جهان و گسترش آن از طریق فن‌بازار بین‌المللی كشور را دارد.

این پارك از نظر غالب مزایا و امتیازات ویژه، فرصت‌های جذب دانش فنی نوین و سرمایه‌گذاری مناسب را در این مركز فراهم نموده است و با توجه به استقرار آن در قلب مراكز تحقیقاتی، علمی و دانشگاههای معتبر (و نزدیكی به دو منطقه صنعتی خرمدشت و فیروزكوه با امكانات ویژه جهت تولید صنعتی) و نیروی انسانی متخصص ارزان و فراوان محیطی مناسب برای استقرار و حضور حرفه‌ای شركت‌های فناوری كوچك و متوسط، واحدهای تحقیق و توسعه صنایع و موسسات پژوهشی و تحقیقاتی را فراهم آورده است.

وظایف پارك

–       سازماندهی برای ارائه خدمات موثر و مورد نیاز به واحدهای فناوری به منظوركمك به رشد آنها،

–       بكارگیری همه امكانات موجود برای ایجاد پیوند میان امكانات و منابع دانشگاه‌ها و ظرفیت‌های مراكز فناوری و صنعتی منطقه،

–          كمك در جهت‌دهی مراكز علمی مرتبط با پارك به سوی تحقیق در رشته‌های مورد نیاز واحدهای فناور،

–          ایجاد فضای مناسب فعالیت علمی و مهندسی برای جذب دانشمندان و متخصصان،

–          ایجاد بستر مناسب حضور و همكاری واحدهای فناوری خارجی در پارك برای توسعه فناوری شركت‌های بومی،

–          كمك به ایجاد شركت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی جدید از طریق مراكز رشد واحدهای فناوری (انكوباتورها)،

–          ایجاد ارتباط بین ارائه دهندگان فناوری، صاحبان صنایع، متقاضیان فناوری و سرمایه‌گذاران از طریق ساختارهای فن‌بازار پارك

–       كمك به بازاریابی و صادرات محصولات فناوری شركت‌های عضو پارك.

http://www.tebyan.net/

دو هزار مسکن مهر در شهر پردیس آماده واگذاری شد

مسکن مهر پردیس

مسکن مهر پردیس

حدود دو هزار مسکن در فاز ۳ شهر جدید پردیس آماده شده است که در آذر ماه واگذار می‌شود.

زیرساخت‌های این واحدها فراهم شده است و اگر دستگاه‌های خدمات رسان مانند آب و فاضلاب، گاز، برق همکاری کنند، تا 3 هزار واحد هم واگذار میشود. وی گفت: در فاز 3 در موضوع انشعاب آب و فاضلاب مشکل داریم.

10 هزار واحد در فاز 3 شهر جدید پردیس در حال ساخت است که 7 هزار واحد آن به بهره برداری رسیده است.

اگر خدمات زیربنایی فاز تکمیل شود هزار واحد نیز در این فاز به بهره برداری می رسد.

در طرح‌های جدید، طرح‌های زیرساختی را وزارت راه و شهرسازی اجرا می کند.

زیرساخت‌ها در طرح های جدید 70 درصد پیشرفت دارد که فراتر از پیشرفت مسکن‌های در دست ساخت است.

مسکن مهر پردیس

مسکن مهر پردیس

http://hamshahrionline.ir/

 

شهرستان پردیس

شهرستان پردیس در آذر ماه ۱۳۹۱ متشکل از بخش های بومهن و جاجرود (ارتقا یافته) در تابعیت استان تهران ایجاد شد. تصویب تشکیل شهرستان پردیس در جلسه هیئت دولت، بنابر پیشنهاد وازرت کشور و استانداری تهران و در راستای سومین سفر استانی رئیس جمهور به تهران صورت پذیرفت. براین اساس پردیس پانزدهمین شهرستان استان تهران شد.
شهرستان پردیس با مساحت 276 کیلومتر مربع از ۵۵ آبادی، روستا، نواحی کارگاهی، مناطق زراعی و دو شهر پردیس و بومهن تشکیل شده است. محدوده جغرافیایی این شهرستان از روستای «تلو» در «سرخه‏ حصار» آغاز شده و تا انتهای بخش بومهن ادامه دارد. مطابق تقسیمات کشوری این شهرستان دارای 2 بخش( بومهن و جاجرود) بوده و از دو شهر پردیس و بومهن متشکل شده است.
شهرستان ۲۰۰ هزار نفری پردیس از غرب با تهران، ازشرق با شهرستان دماوند، از شمال با شهرستان شمیرانات و از جنوب با شهرستان پاکدشت دارای مرز مشترک است. این شهرستان با آغاز اجرای طرح‏های مسکن مهر به یکی از قطب‏های اجرای این پروژه ملی در کشور و استان تهران تبدیل شد. بر اساس اعلام مسئولان امر، تا پایان سال ۹۲ جمعیت شهر پردیس از شهرستان پردیس با واگذاری واحدهای مسکونی این پروژه ملی به ۶۰۰ هزار نفر می‏رسد.

http://pardis.ostan-th.ir/

بیوگرافی شهر پردیس

شهرهای جدید با تفکر اصولی شکل گرفته و تقریبا تمامی آنها دارای طرح جامع، تفصیلی و طرح‌های آماده‌سازی هستند. شهر پردیس هم از این قاعده مستثنا نیست.
1- شهر پردیس در شرق استان تهران و در فاصله 17 کیلومتری آزاد راه تهران – پردیس واقع شده است.
2- شروع به کار شهر پردیس، سال 1372
3- مطالعات شهرسازی شهر
* اولین طرح جامع شهر، سال 1374 برای جمعیتی بالغ بر 150 هزار نفر
* اولین طرح تفصیلی، سال 1383 برای جمعیتی بالغ بر 168 هزار نفر
* آخرین طرح جامع مصوب این شهر، در سال 1384 برای جمعیتی بالغ بر 202 هزار نفر به تصویب شورای عالی شهرسازی و معماری ایران رسیده است.
4- در حال حاضر، شهر پردیس محدوده‌ای به مساحت 4150 هکتار و حریمی به مساحت 11172 هکتار دارد.
5- دسترسی شهر پردیس به کلان شهر تهران از طریق آزادراه تهران – پردیس و بزرگراه تهران – فیروزکوه امکان پذیر است. مطالعات طراحی مسیر مترو (قطار برقی) تهران – پردیس نیز توسط این شرکت با کنسرسیومی از شرکت مهندسین مشاور پل رود و همکاران با قراردادی بالغ بر 8/ 1 میلیارد تومان منعقد و طراحی آن آغاز شده است.
6- این شهر دارای 11 فاز است که حدود 9 فاز آن مسکونی –  توریستی – تفریحی و 2 فاز دیگر (فازهای 6 و 7 در جنوب شریان مواصلاتی تهران – شمال) تحقیقاتی – مخابراتی- دانشگاهی است.
7- شهر پردیس مرکز شهرستان پردیس است که از دو بخش جاجرود در غرب و بومهن در شرق شهرستان تشکیل شده است.
8- شرکت عمران شهر جدید پردیس متولی ساخت حدود 82 هزار واحد مسکونی مسکن مهر از ابتدای سال 89 در سطح شهر پردیس است که حدود 7 هزار واحد تحویل شده و مابقی پروژه که از سال 1391 آغاز شده در فازهای 5، محدوده 488 هکتاری دره بهشت (فاز 8)، بخش‌هایی از فاز 9 و دره آرا (فاز 11) در مرحله ساخت قرار دارد.
9- جمعیت فعلی شهر حدود 85 هزار نفر است و جمعیت آتی با اسکان جمعیت در افق طرح، حدود 550 هزار نفر خواهد بود.
10- در برنامه عملیاتی این شرکت و در بودجه سال 94، بازنگری دوم طرح جامع شهر و مطالعات طرح ترافیک آن پیش‌بینی شده و در دستور کار قرار دارد.

شهر جدید پردیس در 17 کیلومتری شرق تهران در مسير جاده هراز واقع شده است. ‌پرديس از شمال به سلسله جبال البرز،‌ از غرب به منطقه جاجرود، از جنوب به روستاي كرشت، ‌سياه سنگ و طاهر آباد و از شرق به بومهن محدود مي شود.
شهر جديد پرديس با قابلیت‌های گردشگری – توریستی و سیاحتی، موقعيت خاص طبيعي ، ارتفاعات ،‌ آب و هواي مطبوع و جاذبه‌هاي طبيعي، شيب و پوشش گياهي مناسب با چشمه‌سارهای جاری در جای جای طبیعت و در چهارفصل سال چشم‌انداز زیبایی را به‌وجود آورده‌است که می‌تواند اوقات فراغتی سالم و به یادماندنی برای توریستها، گردشگران و مسافران ایجاد کند.
در حال حاضر با توجه به آخرين مصوبات، ‌اين شهر داراي حدود 3600 هكتار وسعت و شامل 11 فاز است كه 6 فاز آن مسكوني و سه فاز ديگر تحقيقاتي،‌صنعتي‌ و توريستي است. براي پرديس رقم خواهد زد.
از ديگر ويژگي‌هاي پرديس آزادراه تهران- پرديس است ، كه با بهره‌برداری از این آزادراه حلقه ارتباطی از شرق تهران به استان‌های شمالی و شمال شرق تسهیل شده و فاصله شهر جديد پرديس با تهران از25 كيلومتر به 17 كيلومتر كاهش یافته است. این ویژگی ها به همراه بسیاری ویژگی های دیگر، شهر جدید پردیس را به فرصت و امکانی بی نظیر برای سرمایه گذاری تبدیل کرده است.
لزوم استفاده از توان و سرمایه‌های بخش‌خصوصی در ارائه خدمات در شهرهای جدید چیست؟
همانگونه که مستحضرید، در سال‌های اخیر با توجه به سند چشم‌انداز 20 ساله و براساس برنامه ششم توسعه،  استفاده از توان بخش‌خصوصی باید افزایش یابد. در این راستا، تجربیات گذشته در خصوص استفاده از بخش خصوصی در ارائه خدمات عمومی، بررسی و با توجه به شرایط موجود، به منظور افزایش استفاده از توان بخش‌خصوصی برنامه‌ریزی کلی انجام شده است.
براین اساس، مدل‌های مشارکت بخش‌خصوصی در دنیا بررسی شده و عوامل موثر و نقاط قوت و ضعف آن‌ها بررسی شده است. با توجه به کاهش بودجه عمومی دولت تحت تاثیر عوامل کلان اقتصادی، نیاز به ایجاد درآمدهای اختصاصی برای سازمان‌ها و شرکت‌های دولتی بیش از پیش احساس می‌شود. همچنین یکی از اساسی‌ترین عوامل موثر بر رشد و توسعه ارائه خدمات عمومی، ایجاد درآمدهای پایدار مبتنی بر کسب و کار است که از طریق ایجاد دارایی‌های سودآور حاصل می شود. البته منظور از ایجاد دارایی به هیچ وجه تصدی‌گری در امور نیست، بلکه ایجاد تولی‌گری فعال در ارائه خدمات است؛ به این معنا که با استفاده از پتانسیل‌های موجود در بخش عمومی و با استفاده از توان و سرمایه بخش خصوصی، ارزش افزوده اقتصادی ایجاد شود که بخش عمومی نیز در این ارزش افزوده سهیم باشد. در واقع استفاده از توان و سرمایه‌های بخش‌خصوصی، منجر به ارزش افزوده اقتصادی می شود و این ارزش افزوده در نهایت به ایجاد درآمدهای پایدار و توسعه پایدار منتهی خواهد شد.
برنامه شرکت عمران شهر جدید پردیس برای استفاده از توان بخش خصوصی و جذب سرمایه‌گذار چیست؟
براساس مطالعات شناخت این حوزه و آسیب‌شناسی‌های صورت گرفته، برنامه‌ریزی جامعی به منظور جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی صورت گرفته است. با توجه به این مطالعات ، ابتدا باید زیرساخت‌های جذب سرمایه‌گذار بخش خصوصی آماده شود. در سال‌های اخیر، با توجه ویژه دولت به بحث سرمایه‌گذاری، دیدگاه حمایتی مطلوبی از سرمایه‌گذاران در بدنه بخش‌عمومی ایجاد و بسیاری از موانع سرمایه‌گذاری مرتفع شده است. با این وجود لازم است فرآیندها و روال‌های موجود اصلاح شود. از مهمترین اشکالات موجود در فرآیندهای قبلی، زمان بر بودن فرآیند واگذاری طرحها به سرمایه‌گذاران بوده است که با افزایش توانایی کارکنان بخش‌های مربوطه و اصلاح رویه‌ها، این مشکلات تقریبا مرتفع شده است. همچنین فرآیند به صورتی مهندسی شده که نیاز به حضور دائمی سرمایه‌گذاران برای پیگیری امور نباشد.
علاوه بر اصلاح زیرساخت‌ها، مطالعاتی در خصوص تمایلات سرمایه‌گذاران انجام شد. بر این اساس و با توجه به تجارب موجود در ایران و جهان، سعی شده است موارد مدنظر سرمایه‌گذاران رعایت شود و طرح از سودآوری و جذابیت برخوردار باشد. در بسیاری از موارد عدم توجه به سودآوری طرح برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی، حتی بعد از انعقاد قراردادهای سرمایه‌گذاری، موجب توقف طرح شده است. در این حالت علاوه بر ضرر سرمایه‌گذار، بخش عمومی از دو نظر متضرر می‌شود، یکی عدم توانایی در ایجاد ارزش افزوده برای پتانسیل‌های بالقوه و دیگری عدم توانایی در ارائه خدمات عمومی. بنابراین، ایجاد طرح‌های جذاب سرمایه‌گذاری موجب افزایش تمایل سرمایه‌گذاران برای به سرانجام رساندن طرح خواهد بود.
در همین راستا بخش عمومی باید از توان و تجربیات مشاوران مختلف استفاده کند تا بتواند طرح‌های متناسب با تمایلات سرمایه‌گذاران را تعریف کند، سودآوری طرح را بررسی و در خصوص جنبه‌های مختلف طرح‌ها امکان‌سنجی انجام دهد.
بررسی‌های مشاوران شامل مطالعات جنبه‌های خدمات عمومی، فنی، مالی و اقتصادی، حقوقی، ترافیکی و …است. براین اساس، مشاوران ذی‌صلاح انتخاب شده‌‌اند و در حال حاضر به عنوان بازوی تخصصی شرکت عمران شهر جدید پردیس در حال فعالیت هستند.
از دیگر عوامل موثر در جذب سرمایه‌گذار، ایجاد فرهنگ  حمایتی در بخش عمومی است. دیدگاه بخش عمومی نسبت به سرمایه‌گذاران در گذشته بسیار منفی بوده است و بسیاری از کارکنان، سرمایه‌گذاران را منفعت‌طلبانی می‌دانستند که با استفاده از پتانسیل‌های بخش عمومی، ثروت شخصی ایجاد می کنند. اما در حال حاضر با توجه به فرهنگ ایجاد شده در شرکت عمران شهر جدید پردیس، سرمایه‌گذاران را به عنوان مشارکت‌کنندگان تلقی می‌کنند و با آنان همراه هستند. مزیت این دیدگاه افزایش شفافیت در قراردادهای سرمایه‌گذاری است که منجر به ایجاد ارزش افزوده برای مردم، سرمایه‌گذاران و بخش‌عمومی خواهد شد.
مزیت سرمایه‌گذاری در شهر جدید پردیس چیست؟
شهر جدید پردیس پتانسیل‌های بسیار زیادی دارد که موجب می شود در مسیر رشد و توسعه قرار گیرد. یکی از اساسی‌ترین پتانسیل‌های این شهر، موقعیت آن است. شهر جدید پردیس نقش مهمی در زمینه جذب جمعیت از شرق تهران و شهرهای اطراف دارد. با توجه به تمرکز بافت صنعتی شرق تهران در محدوده اطراف شهر جدید پردیس، سکونت در شهر جدید پردیس برای شهروندان حداقل در شرق تهران، مطلوبیت بسیاری دارد.
همچنین نزدیکی به پایتخت باعث رشد درخواست سکونت در این شهر شده است. ایجاد مسکن مهر در این شهر به منظور هدایت جمعیت فعال، علاوه بر کمک به کاهش معضلات متعدد پایتخت‌نشینی، موجب ایجاد بازارهای تقاضای زیادی شده که این امر برای سرمایه‌گذاران با هدف پوشش تقاضاها بسیار جذاب است. افزایش کمیت و کیفیت خدمات شهری توسط سرمایه‌گذاران، خود عاملی است که باعث افزایش میزان درخواست سکونت در این شهر است. با افزایش خدمات شهری قابل ارائه در این شهر، جمعیت فعال ساکن شهر جدید نیز بیشتر خواهد شد.
همچنین وجود قابلیت‌های گردشگری و توریستی در این محدوده، باعث شده است برنامه‌ریزی‌های بسیاری در راستای ایجاد یک شهر توریستی دارای قابلیت جذب سفر با هدف گردشگری صورت بگیرد و سرمایه‌گذاران بسیاری نیز به این منظور مراجعه کرده اند. نزدیک بودن به ارتفاعات، آب و هوای مناسب و نزدیکی به سکونتگاه‌های ییلاقی تهران از اصلی‌ترین مزیت‌های شهر جدید پردیس است که باعث ایجاد پتانسیل‌های سرمایه‌گذاری متعددی خواهد شد. براین اساس ، این پتانسل‌ها باید در تدوین چشم‌اندازهای شهر جدید پردیس با تمرکز بیشتر مورد توجه سیاست‌‌گذاران قرار گیرد، به طوری که در طرح‌های جامع کاربری‌های توریستی و تفریحی به صورت متمرکز تعریف شود.
از دیگر مزیت‌های شهر پردیس، قرار گرفتن. این شهر در مسیر خروجی تهران به سمت شمال کشور و شهرهایی نظیر دماوند و فیروزکوه است که باعث ایجاد سفرهای گردشگری می شود. وجود آزادراه تهران – پردیس با استانداردهای کیفی مناسب، باعث سهولت دسترسی به شهر جدید پردیس شده است. همچنین براساس طرح‌های موجود اتصال شهر جدید پردیس به متروی شهری تهران، سبب تسهیل دسترسی پایتخت‌نشینان به پردیس و بالعکس خواهد بود و این امر نیز یکی از عوامل تاثیرگذار بر جذابیت سرمایه‌گذاری در شهر جدید پردیس است.
http://donya-e-eqtesad.com/

ساکنان شهر جدید پردیس محروم از زندگی شهری

شهر جدید پردیس به عنوان یکی از شهرهای مهم اطراف تهران هنوز با مشکلات ابتدایی روبرو است و به غیر از مسکن مهر، مابقی واحدهای این شهر هم از امکانات اولیه مانند تلفن محروم هستند.

شهرهای جدید اطراف تهران به عنوان یکی از راهکارهای دولت برای کنترل جمعیت در کلان شهر تهران پایه گذاری شدند تا در آینده سرریز جمعیتی را در خود جای دهند اما با وجودیکه بیش از 20 سال از عمر برخی از این شهرها می گذرد اما همچنان ساکنان آن از برخی امکانات اولیه محروم هستند.

شهر جدید پردیس با 68 هزار نفر جمعیت یکی از این شهرهای جدیدی است که در فاصله 20 کیلومتری شمال شرقی شهر تهران و در دامنه رشته کوه های البرز قرار گرفته‌ است، بر اساس طرح جامع شهرسازی این شهر تا 200 هزار نفر جمعیت و 400 هزار واحد مسکن را می تواند در خود جای دهد اما تاکنون برای جمعیت ساکن در این شهر جدید امکانات کافی مهیا نشده است.

در فاز های مختلف این شهر جدید به غیر از مسکن مهر، هنوز امکاناتی مانند مخابرات وجود ندارد و ساکنان این واحدها با مراجعه به شرکت مخابرات برای خرید خط تلفن، پاسخ درستی دریافت نمی کنند.

http://www.bananews.ir/

WhatsApp us