قیمت انواع خیار شور و زیتون + جدول
قیمت زیتون عسلی بدون هسته 1 کیلو گرمی به مبلغ 14 هزار تومان به فروش می رسد.
به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان ، قیمت انواع خیار شور و زیتون به شرح ذیل است:
نام محصول | قیمت مصوبهر کیلوگرم (ریال) |
خیار شور ممتاز (درشت، ساندویچی، بین 10 تا 15 سانتیمتر) | 30000 |
خیار شور نول (متوسط بین 6 تا 10 سانتیمتر) | 43000 |
خیار شور ویژه (زیر 3 تا 6 سانتیمتر) | 54000 |
خیار شور سوپر ویژه (خیلی ریز زیر 3 سانتیمتر) | 70000 |
زیتون کنسروی و شکسته ایرانی درشت (هر 9 تا 10 عدد 50 گرم) | 130000 |
زیتون کنسروی و شکسته ایرانی متوسط (هر 11 تا 12 عدد 50 گرم) | 110000 |
زیتون کنسروی و شکسته ایرانی ریز (هر 13 تا 15 عدد 50 گرم) | 90000 |
زیتون کنسروی و زیتون شکسته ایرانی (هر 16 الی 20 عدد=50 گرم) | 70000 |
زیتون ماری کنسروی و زیتون ماری شکسته هر 11 عدد 50 گرم | 100000 |
زیتون کنسروی وارداتی درشت هر 7 الی 8 عدد =50 گرم | 260000 |
زیتون وارداتی کنسروی متوسط هر 9 الی 10 عدد =50 گرم | 220000 |
زیتون کنسروی وارداتی ریز هر 11 الی 12 عدد =50 گرم | 190000 |
زیتون کنسروی مغزدار وارداتی (فلفل.هویج.سبزی.لیموو آلو و… | 230000 |
زیتون بدون هسته درشت (هر 12 تا 13 عدد 50 گرم) | 140000 |
زیتون بدون هسته متوسط (هر 14 تا 16 عدد 50 گرم) | 130000 |
زیتون بدون هسته ریز (هر 17 تا 20 عدد 50 گرم) | 110000 |
زیتون پرورده تایید و گواهی شده بهداشت | 110000 |
زیتون عسلی بدون هسته | 140000 |
کوکتل زیتون (زیتون اسلایس شده) | 140000 |
زیتون معجون با گل سیر | 135000 |
رب انار ممتاز برندهای (نار ایران ، یک و یک ، نارنی ، تکدانه ، سارونه، سن ایچ و …..) | 130000 |
رب انار درجه 1 (سایز شرکت ها ) | 90000 |
رب آلوچه غلیظ و سفت | 60000 |
آلوچه جنگلی ، انار،تمشک و آلو پوست کنده فرآوری شده | 70000 |
زردآلو زرد و قرمز ، انجیر ، هلو فراوری شده | 73000 |
مخلوط هفت میوه فرآوری شده | 75000 |
آناناس و آلبالو و ذغال اخته فرآوری شده | 95000 |
لواشک (لوله ای ، سمبوسه ای ، دلمه ای) فرآوری شده | 95000 |
منبع سایت
طرز تهیه خیار شور
مواد لازم :
خیار قلمی
2 کیلو
نمک
1 لیوان
برگ کرفس
200 گرم
شوید
200 گرم
فلفل سبز تند
5 عدد
ترخون
300 گرم
سیر
1 بوته
تخم گشنیز
1 قاشق چایخوری
آب و سرکه
به مقدار لازم
طرز تهیه :
خیارها و سبزی ها را با آب سرد بشوئید و خوب خشک کنید تا کپک نزنند.
در ظرفی آب ، سرکه و نمک را به جوش اورید ( مقدار سرکه نصف آب است ) سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید خنک شود.
درون شیشه ای تمیز مخلوطی از برگ کرفس خرد شده ، شوید ، فلفل سبز ، سیر ، تخم گشنیز و ترخون بهمراه خیارها بریزید سپس محلول اب و سرکه را روی مواد بریزید تا کاملا سطح خیارها با ان پوشیده شود سپس در شیشه را محکم ببندید و در دمای محیط به مدت 1 هفته قرار دهید ، پس از این مدت خیارشورهای اماده شده را درون یخچال بگذارید.
نکته : برای اینکه رنگ خیارشور تغییر نکند و سبز بماند در این یک هفته ان را در محیطی که سایه دارد قرار دهید و برعکس برای روشن شدن رنگ خیارشور ان را در نزدیکی پنجره یا محیطی که نور خورشید میتابد قرار دهید.
نکته : دمای آب و سرکه ای که روی خیار شور میریزید بسیار مهم است ، این آب باید گرم باشد یعنی وقتی انگشت خود را درون اب نمک میزنید گرمای ان را احساس کنید ؛ بهتر است از سنگ نمک بجای نمک معمولی استفاده کنید.
مقدار نمک بستگی به خودتان دارد اما به طور معمول برای هر 15 لیوان آب 1 لیوان نمک مناسب میباشد ، برای ترد شدن خیار شور میتوانید از تکه کوچکی زاج سفید درون خیار شور استفاده کنید.
منبع : irancook.ir
مجموعه: انواع مربا و ترشیجات
راهنمای تهیه خیارشور باکیفیت در خانه
اگر امسال قصد دارید خیار شور درست کنید، راهنمایی های کوچکی برایتان داریم تا مشکلات رایج در درست کردن خیارشور را برطرف کنید. در پایان این مقاله برایتان دستورالعملی برای تهیه ادویه خانگی خیارشور آورده ایم.
اگر امسال قصد دارید خیار شور درست کنید، راهنمایی های کوچکی برایتان داریم تا مشکلات رایج در درست کردن خیارشور را برطرف کنید. در پایان این مقاله برایتان دستورالعملی برای تهیه ادویه خانگی خیارشور آورده ایم.
اگر خیارهایتان زیادی چروک شده اند:
· چروک شدن می تواند ناشی از استفاده زیادی از سرکه، یا محلول شکر و نمک در شروع درست کردن خیارشور باشد. برای درست کردن انواع خیار شیرین یا ترش، بهتر است که در ابتدا محلول رقیقی استفاده کنید و به تدریج آن را به غلظت دلخواه برسانید.
· پختن زیاد یا فرآوری زیاد هم موجب چروک شدن خیارها می شود.
اگر خیارهایتان پوک شده اند:
پوکی خیارها اغلب ناشی از:
· خیارهایی است که بد رشد کرده اند.
· خیارها را قبل از ترشی کردن زیاد نگه داشته اید.
· تخمیر آنها خیلی تند بوده است.
· آب شوری که برای تخمیر استفاده کردید زیادی قوی یا ضعیف بوده است.
اگر خیارهایتان زیادی نرم یا لیز شده اند:
این اغلب به خاطر عمل میکربی ناشی می شود که موجب فاسد شدن می شود. وقتی ترشی شما نرم می شود، دیگر نمی توانید آن را سفت کنید. فعالیت میکربی می تواند ناشی از عوامل زیر باشد:
· نمک یا اسید بسیار کم.
· خیارها در مدت تخمیر کاملاً با آب شور پوشیده نشده اند.
· در مدت تخمیر در کل آب شور، کف وجود داشته است.
· به اندازه کافی حرارت نداده اید.
· درپوش کاملاً مهر و موم نشده و هوا به داخل راه یافته است.
· سیر یا ادویه ها کپک زده بوده اند.
اگر شکوفه های خیارها را قبل از تخمیر کاملاً از خیار جدا نکنید، ممکن است قارچ یا مخمر موجود در آنها مسئول نرم شدن آنزیمی ترشی باشد.
خیارهایتان خیلی تیره اند
تیرگی در این محصولات می تواند ناشی از عوامل زیر باشد:
· استفاده از ادویه جات آسیاب شده
· ادویه زیاد
· نمک ید دار
· پختن زیاد
· مواد معدنی موجود در آب، به خصوص آهن
· استفاده از ظروف آهنی.
نکات مهم در درست کردن ترشی:
1. استفاده از سبزیجات و میوه جاتی با کیفیت خوب و سالم.
2. سبزیجاتی مانند خیار باید قبل از ریختن داخل سرکه، در آب شور خیسانده شوند. این خیساندن باعث می شود که سبزیجات استحکام و رنگ خود را در روند ترشی سازی حفظ کنند و تلخی آنها کاهش یابد. خیارهای ریز باید درست بعد از چیدن داخل آب شور گذاشته شوند. اگر خیارها حتی برای چند ساعت در دمای اتاق قرار گیرند، در ترشی پوک می شوند.
3. نسبت یک فنجان نمک ریز یا یک و نیم فنجان نمک درشت با ده فنجان آب، مناسب آب شور است. اگر آب شور شما ضعیف باشد، ترشی نرم می شود و اگر آب شور قوی باشد، خیارها چروک و سفت می شوند.
فقط از نمک ترشی برای ترشی انداختن استفاده کنید. نمک های خوراکی مواد شیمیایی اضافه ای دارند که برای ترشی سازی و آب شور توصیه نمی شوند.
4. از سرکه مرغوب استفاده کنید. سرکه سیب و سرکه مخلوط هر دو طعم های خوبی دارند، ولی سرکه سفید رنگ بهتری به ترشی سبزیجات کمرنگ مانند پیاز و گل کلم می دهد. هرگز سرکه را رقیق نکنید، مگر آنکه در دستور تهیه نوشته شده باشد.
5. با احتیاط از ادویه استفاده کنید. طعم تلخ و رنگ تیره ترشی ناشی از استفاده بیش از حد از ادویه یا زیاد جوشاندن ادویه با سرکه است. ادویه جات آسیاب نشده بهتر از ادویه آسیاب شده به ترشی رنگ و طعم می دهند. باید ادویه آسیاب نشده را در پارچه ای ریخته و با سرکه یا ترشی حرارت دهید و سپس از پارچه خارج کنید.
6. ترشی ها باید در ظروف شیشه ای تمیز با درزگیر ریخته شوند. اگر ترشی را در ظروف سفالی می ریزید، باید حتماً ترشی را با محلول سرکه بپوشانید تا فاسد نشود. یک بشقاب یا صفحه چوبی باید درست بالای ترشی قرار داده شود و به پایین فشار داده شود.
7. چاشنی و سس باید در ظروف استرلیزه داغ بسته بندی شوند و کاملاً هواگیری شوند.
دستور تهیه ادویه مخلوط ترشی
دو قاشق غذاخوری از هر یک از موارد زیر را با هم مخلوط کنید:
دانه فلفل فرنگی
دانه هل
دانه گشنیز
دانه میخک
دانه خردل
دانه فلفل
این موارد را نیز اضافه کنید:
2 برگ بو (ریز ریز شده)
دو چوب دارچین (خرد شده)
دو تکه کوچک ریشه زنجبیل خشک (خرد شده)
2 عدد فلفل فرنگی کوچک خشک (خرد شده) یا 1-2 قاشق چایخوری پوست فلفل تند
· همه اینها را در قوطی کاملاً مهر و موم شده ای نگه دارید تا برای استفاده آماده باشد.
منبع برترینها