کفپوش چوبی

 

اگر به دنبال یک کفپوش زیبا ، آرامش بخش و ماندگار هستید فقط کفپوش های چوب طبیعی میتواند جواب نیاز های شمارا بدهد  .

قیمت پارکت

تفاوت پارکت و لمینت » پارکت ها از چوب طبیعی ساخته می شوند و بصورت تایل ها و قطعه های کوچک در کنار هم قرار می گیرند تا یک سطح را پوشش دهد . پارکت را به کف اتاق می چسبانند البته قبل از چسب کاری باید به نکاتی مثل تراز بودن و تمیز بودن از هر نوع  چربی یا گرد و خاک توجه بسیاری شود زیرا بعد از چسبانیدن پارکت به کف دیگر نمی شود به راحتی آنها را تعمیر یا تصحیح نمود .  بعد از چسباندن قطعات چوبی با چسب پارکت یا همان چسب آهن همه کاره آن را بتونه کاری و سمباده کاری می کنند تا مسطح و زیبا شود و در نهایت با رنگ مخصوص چوب که رنگ سیلر و کیلر فوری است آن را رنگ آمیزی و با پلی استر به رنگ نهایی جلا و مقاومت می افزایند .

این روش بدلیل مخارج بالا و هزینه تهیه چوب خشک مقرون به صرفه نمی باشد به همین خاطر از لمینت که نوعی ام دی اف روکش شده است استفاده می کنند .

 

به تازگی مشاهده می کنیم که برخی برای فروش مواد و کارهای خارجی خود متوسل به گزافه گویی و دروغ می شوند که در این مطلب سعی دارم واقعیتهای این دو کفپوش را بیان کنم .

اما مزایا و معایب کفپوش و لمینت چیست ؟

لمینت ارزان است و پارکت گران  اما فراموش نکنیم هیچ ارزانی بی دلیل نیست و هیچ گرانی بی حکمت

لمینت همانند MDF  از خرده چوب و فاضلاب کشاورزی ساخته می شود 

اگر پوسته لمینت شما دچار ترک یا سوراخ شود دیگر نمی توانید آن را ترمیم کنید در حالی که چوب را می توان سمباده زد و بدون اینکه اثری از جای ترک یا سوراخ ( در قسمتهای کم عمق ) دیده شود دوباره آن را رنگ می کنیم .

لمینت ، ام دی اف ، اچ دی اف ، و درکل فراورده هایی از این قبیل با چسب (چسب اوره فرمالدهید )  ساخته می شوند که می توانند بسیار خطرناک و سرطان زا باشند . درحالی که چوب از طبیعت آمده است و سازگار با محیط زیست انسان ، کودک و قابل بازیافت است .

لمینت

لمینت چیست ؟  لمینیت,laminate، که اصطلاحا به آن لمینت و یا پارکت می گویند از جنس hdf بوده که مخفف (هارد,دانسیته ,فایبربرد) می باشد

پارکت لمینت

پارکت
قیمت پارکت چوبی طبیعی

انواع پارکت

معایب پارکت

قیمت پارکت

 
 

 لمینت

 

لمینیت,laminate، که اصطلاحا به آن لمینت و یا پارکت می گویند از جنس hdf بوده که مخفف (هارد,دانسیته,فایبربرد) می باشد از مواد چوب ساخته می شود نه اینکه مانند پارکت مستقیما از خود چوب درختان ساخته شده باشد؛ پارکت لمینت ها از هر نظر تفاوت های بسیار زیادی با پارکت های چوبی دارند از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

1- پارکت لمینت ها به هنگام نصب به کف چسب نمی خورند بلکه با شیارهایی که به آنها کلیک گفته می شود و دور تا دور لمینت ها وجود دارد به صورت نر و ماده درون یکدیگر قرار می گیرند و هرچه متراژ کار بالاتر می رود وزن لمینت های در هم قفل شده نیز به نسبت بیشتر می شود و همین وزن یکی از عوامل نگهدارنده لمینت ها بر روی کف بدون استفاده از چسب می باشد.

2- پارکت لمینت ها به علت اینکه به کف چسب نمی خورند کف زیرین خود را خراب نمی کنند به عنوان مثال اگر کفی سنگ فرش باشد و از روی آن لمینت اجرا شود، اگر بنا به دلایلی بخواهیم پس از مدتی لمینت ها را جمع کنیم بدون اینکه کوچکترین آسیبی به کف سنگ زیرین وارد شود می توانیم این کار را انجام دهیم.

3- پارکت لمینت ها را می توان تا چندین بار پس از نصب جمع آوری و مجددا در فضایی دیگر نصب کرد.

4- پارکت لمینت ها به علت فومی که قبل از نصب در زیر آنها پهن می شود پس از اجرای کامل تا حد زیادی از انتقال صدا به طبقه زیرین جلوگیری می کند.

5- فوم زیر پارکت لمینت ها علاوه بر عایق صدا، عایق حرارت و برودت نیز می باشد.

6- نسبت به آب بسیار مقاومتر از پارکت های قدیمی چوبی هستند. ×

7- نسبت به اجسام نوک تیز بسیار مقاومتر از پارکت های قدیمی هستند.×

8- سرعت نصب و اجرای پارکت لمینت بسیار بالاست به طور میانگین یک واحد با مساحت 100 متر مربع در یک روز الی یک روز و نیم اجرا می شود.

9- پس از نصب نیازی به ساب و لاک ندارد و همان لحظه که نصب به اتمام  می رسد پس از نظافت می توان وسایل را روی آن چید.

10- بسیار مقرون به صرفه تر از دیگر متریال های ساختمانی مانند سنگ و سرامیک و … می باشد.

اچ پی ال ( HPL ) چیست؟ فرمیکا با اسم اختصاری HPL مخفف HIGH PRESSUS LAMINATE می باشد.
WhatsApp us